Camping gasfles voor caravan

Er op uit met caravan op camper. Heerlijk reizen en leven in de natuur en buitenlucht. Tijdens een stop onderweg of aangekomen op de plaats van bestemming snel de BBQ aan.

Een lichte kunststof camping gasfles van Benegas Light voorzien van comfortabele handgrepen is snel uit de disselbak getild. Door het lage gewicht van maximaal 10 kilo biedt dit de mogelijkheid om een extra gasfles mee te nemen.

Gasfles ruilen BBQ-en op de camping

Waar gebruik jij de Benegas Light voor?

caravan gasfles

Gasfles ruilen op vakantie

Zorgeloos op vakantie. Ben je in Nederland of België op vakantie, dan is er is altijd een verkooppunt in de buurt als je Benegas Light camping gasfles leeg is. Een omwisselpunt zoek je makkelijk op met behulp van de Flessenzoeker.

Mocht je verder weggaan, kun je voor vertrek eenvoudig controleren wat de inhoud van je caravan gasfles is. Een 2e gasfles in de disselkast brengt hiertoe uitkomst. Bijvoorbeeld een grote camper gasfles voor koken en koelen en een kleine BBQ gasfles ernaast.

Verkooppunt

 

 

Gezellige campingasten

Een spontane camping BBQ: iedereen verzamelen! De portable BBQ neem je makkelijk mee. Met zijn allen rondom de barbecue, samen met een lichtgewicht camping gasfles van Benegas. Op een zonnige dag ook gemakkelijk mee te nemen naar het strand.

Met een stacaravan of  vakantiechalet heb je nog meer mogelijkheden om het zomerseizoen te verlengen. Met een terrasverwarmer of vuurtafel nagenieten van zwoele avonden. Een camping gasfles sluit je hier snel op aan als het zonnetje ondergaat.

BBQ recepten

 

camping gasfles
gasfles camping

Winter kamperen

Met de caravan of camper op wintersportvakantie? Na een heerlijke dag in de sneeuw is het comfortabel vertoeven in je warme caravan of camper. De voortent houdt u warm en vochtvrij met een mobiele, verrijdbare gaskachel die makkelijk zijn aan te sluiten is op een caravan gasfles.

Ook voor het vorstvrij houden van opslagruimtes en de caravan-inboedel is de mobiele gaskachel een oplossing. Er zijn veel uitvoeringen die naast warmte en comfort ook sfeer en design uitstralen. Je kunt zelfs kiezen voor een kachel met een mogelijkheid tot overschakelen op elektriciteit als de gasfles leeg is. Kijk ook in onze Webshop voor meer mogelijkheden en informatie.

Stuur direct je vraag in

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten, Nederland

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.