BBB Maastricht

BBB Maastricht

Voor het eerst op de BBB Maastricht

Dit jaar staan wij met Benegas voor het eerst op de BBB Maastricht. Voor ons een unieke kans om nieuwe mensen te leren kennen! Kom jij ook op 9, 10 of 11 oktober?

De BBB Maastricht is dit jaar net als andere jaren opgebouwd uit 4 verschillende pleinen. Allemaal met een andere focus binnen de horeca.

Food Forest

In Food Forest draait alles om eten en om verrassende en pure smaken. Maak hier kennis met eerlijke en specialistische producten, van wild zwijn tot pas geplukte kruiden en vers fruit. Op het themaplein Food Village wordt een breed scala aan biologische- ambachtelijke- en streekproducten gepresenteerd en aanstormende en gevestigde chefs gaan in Cooking Mania de strijd aan tijdens verschillende kookwedstrijden – en demonstraties.

Beverage Beach

In de wereld van Beverage Beach staan drankjes centraal. Van gezonde smoothies, frisdrank, bier en wijn tot heerlijke cocktails en sterke distillaten. Uiteraard gaan wij ook niet voorbij aan de laatste koffie –en theetrends en bieden wij een podium voor de ware koffiekunstenaars. Combineer het nuttige met het aangename en ontmoet uw horecacollega’s in de Specialty Beer Bay, Spirits Square of in het sfeervolle Wijn Theater.

Variety Valley

In Variety Valley ontdekt de horecaprofessional de nieuwste snufjes en innovatieve productontwikkelingen die een bijdrage kunnen leveren aan meer horecasucces. Hier vindt men alles op het gebied van non-food zoals interieur, personeelssystemen en aanverwante producten. Op het Starters Park worden verfrissende en praktische oplossingen gepresenteerd op het gebied van horecaservice en gastvrijheid en op het grote Food Court dat zich hier bevindt kan men terecht voor een hapje en een drankje.

Folie Culinaire

Inspirerende kookdemonstraties door internationale chefs, exclusieve producten en de nieuwste trends in de gastronomie. Dat is Folie Culinaire, het meest prestigieuze horeca vak evenement van Nederland. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een streng toelatingsbeleid voor zowel deelnemer als bezoeker. Wij beloven culinaire gekte en beroemde chefs. Afgelopen editie lieten hier maar liefst 20 chefs uit 10 landen hun kunsten zien. Op Folie Culinaire krijgt u letterlijk een kijkje in de keuken waar met passie wordt gekookt en waar bijzondere ingrediënten en karaktervolle wijnen u tot een gastronomisch hoogtepunt brengen.