BeneGas Light

Eerste intergalactische omruilpunt Benegas Light!

Het zal je niet zijn ontgaan dat Benegas Light naast een nieuw logo ook een nieuwe website heeft. Met de Flessenzoeker is het voor iedereen makkelijk om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden. Maar we gaan nog een stapje verder! Het eerste omruilpunt op de maan is een feit!

Intergalactisch vakantie vieren

Met de verandering in de markt en de toekomstvisie van Benegas is dit een logische stap. De eerste vakanties met SpaceX zijn geboekt en ook deze reizigers willen lekker kunnen BBQen na hun maanwandeling. Genieten op hun maanterras met zicht op de aarde onder een heerlijke warme maanterrasverwarmer.

Benegas vindt het belangrijk om te vernieuwen en hiermee zijn wij echt de eerste! Dat is niet gek als je kijkt naar de vernieuwingen binnen ons bedrijf. We verwachten ook om zeer binnenkort de eerste bulk propaangas leverancier op de maan te zijn. Dit is qua transport nog wat lastiger maar zal niet lang meer duren. Wij zullen dan ook onze eerste intergalactische Area Manager aanstellen. Dus als je interesse hebt hou onze vacatures in de gaten!