Energie & Habitat

Energie & Habitat 2018

U kunt Benegas dit jaar vinden op de Energie & Habitat 2018 Beurs in Namen. Een sterke beurs in de regio om je grondig te informeren als je (ver-)bouwplannen hebt! Ook voor aannemers en bijvoorbeeld architecten is het een prachtige beurs om alle leveranciers en producenten van bouw- en constructiematerialen bijeen te vinden.

Uiteraard zal de energiesector zich hier laten horen in verband met de Q-Zennorm. Vanaf 2021 moeten nieuwe woningen in Wallonië en Brussel voldoen aan deze nieuwe norm. Een energieverbruik van bijna nul, goed isoleren is dus van groot belang!

Wat is Energie & Habitat?

De Energie & Habitat is dé bouwbeurs van Wallonië. Voor al uw bouwkundige projecten bent u hier aan het juiste adres. Meer dan 100 gespecialiseerde exposanten staan voor u klaar met hun geavanceerde energieprestatieproducten en -diensten. Onafhankelijke experts bieden u objectief advies en antwoorden met plezier op al uw vragen. Iedere beursdag zijn er interessante seminars en workshops.

De bouwvoorschriften worden door de nieuwe Q-Zennorm aanzienlijk strenger. Ook bij renovatieprojecten wordt de vermindering van de energiefactuur een essentieel element. Vooral bij particulieren. Naast de winst voor het milieu, heeft de particulier ook financieel baat bij een lagere energierekening.

Energie & Habitat 2018 is een gespecialiseerde beurs, waar bezoekers de unieke kans krijgen om in één locatie praktisch alle mogelijke innoverende producten, diensten en merken op het gebied van energieprestaties en duurzaam bouwen te ontdekken.

Advieszone

Bent u op zoek naar oordeelkundig advies om uw energieverbruik te verminderen? Of zoekt u juist technische of administratieve informatie voor uw bouw- of renovatieproject? Loop dan vooral even langs bij de onafhankelijke experts die gedurende de hele beurs voor u klaar staan.

Wanneer en waar is Energie & Habitat 2018?

Energie & Habitat 2018 is te vinden in Namen op:

Vrijdag 19 oktober van 10:00 tot 21:00
Zaterdag 20 van 10:00 tot 19:00.
Zondag 21 oktober van 10:00 tot 19:00.

De beurs vindt plaats in Namur Expo – Avenue Sergent Vrithoff, 2 – 5000 Namur.

U vindt Benegas bij stand 1002.

Meer informatie over de beurs is de vinden op: www.energie-habitat.be/nl

Zien we u daar?

Namur Expo