Energies + Construction 2018

Energies + Construction 2018

In Marche-en-Famenne vindt hij volgende week weer plaats: de Energies + Construction 2018 beurs!

Hier vind je alles voor her-, ver- en nieuwbouw activiteiten. De energievoorziening  is tegenwoordig een nog belangrijk onderwerp dan voorheen! Ieder gebouw en elke renovatie moet tenslotte voldoen aan de huidige strenge eisen op het gebied van hernieuwbare energie, energiebesparing en duurzaamheid. Benegas is een goede partner voor partijen die zich bezighouden met de bouw! Bij onze stand kunt u zich informeren over het gebruik van propaangas.

Wat is Energies + Construction?

Energies + Construction 2018 is dé plaats als u zich wil informeren over duurzaam bouwen; een platform voor de zakelijke markt. Energies + Construction is meer dan een vakbeurs, het is een gespecialiseerde vakbeurs voor de gehele bouwwereld. Van dakbedekking en isolatie-methodieken tot architecturale hoogstandjes en energie-oplossingen.

Energies + Construction kent een lange historie, dit jaar is inmiddels alweer de 12e editie. Vorig jaar bezochten maar liefst 18.000 vakmensen deze beurs die onmisbaar is geworden voor de bouw- en renovatiesector in Wallonië.

Complete beurs

Op Energies + Construction zijn exposanten aanwezig met zeer uiteenlopende expertise. De exposanten zijn actief in onder meer: energiezuinige woningbouw, architectuur, verwarming, verlichting en waterbeheer. Met een beursvloer oppervlakte van ruim 8.000 m²  en rond de 150 exposanten is dit beslist een all-round beurs te noemen.

Door de steeds strenger wordende bouweisen heeft de sector behoefte aan accurate en actuele informatie van specialisten, deze vindt men bij uitstek op de Energies + Construction.

Wanneer en waar is Energies + Construction 2018?

De Energies + Construction 2018 vindt plaats op vrijdag 16,  zaterdag 17 en zondag 18 november. De openingstijden zijn elke dag van 10:00 tot 19:00 uur.

U vindt de beurs in het WEX: Wallonie Expo S.A. – Rue des Deux Provinces 1 – 6900 Marche-en-Famenne.

Meer informatie over de beurs vindt u op de website: www.energiesplus.be

U vindt Benegas op standnummer 3E23.  Zien we u daar ook?

energies + construction 2018