Energies + Construction 2019

Energies + Construction 2019

Gaat u bouwen of renoveren? Gefeliciteerd! Dan moet je bij Energies + Construction 2019 langsgaan! Energies + Construction kent een lange geschiedenis en dit is dan ook al de 13e editie!

Wat is Energies + Construction?

Energies + construction is veel meer dan alleen een beurs. Het is bij uitstek een  gespecialiseerde vakbeurs; een belangrijke speler in de bouwwereld van vandaag en morgen. Omdat deze sector voortdurend verandert, zowel tijdens de beurs als gedurende het hele jaar, biedt Energies + Construction informatie, ontmoetingsplaatsen en advies voor zowel particulieren als professionals.

Tegenwoordig moet elk gebouw of elke renovatie worden ontworpen met in acht neming van duurzame energie, energiebesparing en duurzaamheid. De bouwsector heeft daarom behoefte aan nauwkeurige en actuele informatie; Energies + Construction beschikt daarover!

Benegas is aanwezig bij Energies + Construction

Bent u niet aangesloten op het aardgasnetwerk, maar wilt u wel profiteren van de voordelen die gas biedt? Ga dan voor propaangas van Benegas! De eenvoudige, schone en efficiënte oplossing voor al uw behoeften, zoals verwarming en warm water, maar ook voor de barbecue en het terras.

Praktische informatie

Bezoek ons op de beurs en laat u informeren! U vindt Benegas bij stand 2AB26.

Energies + Construction 2019 is 15-16-17 november te Wallonie Expo.

De beurs is elke dag geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Toegangskaarten zijn online te verkrijgen voor € 5, aan de deur kost het € 10 en iedereen onder de 18 heeft gratis toegang.

Het adres is: Wallonie Expo, Rue des deux Provinces 1, 6900 Marche-en-Famenne, België.

Er is een gratis parkeerplaats voor 3.000 voertuigen. Deze gemakkelijk toegankelijke parkeerplaats bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van de ingang van de lounge.

Meer informatie over de beurs is de vinden op: Energies + Construction

Energies + Construction 2019