CO2-gecompenseerd gas van Benegas

Bij Benegas maken we voor iedereen een betrouwbare energieoplossing bereikbaar!

Bij Benegas maakt het niet uit of je propaangas of aardgas gebruikt, wij zorgen voor energie! Daarbij vinden wij het belangrijk dat je energie eenvoudig geregeld moet zijn, maar ook duurzaam en voor een scherpe prijs. Ons aardgas is dan ook CO2-gecompenseerd en dat doen we voor een scherpe prijs, want niemand wil te veel betalen!

Vul eenvoudig je verbruik in en wij schatten jouw voorschot. Wil je liever even contact met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op of vraag een terugbelverzoek aan via onderstaande knop!

Terugbelverzoek!Vergelijk maandbedrag!

Aardgas op een duurzame manier

Nederlanders gebruiken steeds meer duurzame energie!

Gas is nog altijd en voorlopig ook nog wel de belangrijkste energiebron. Het energieverbruik wordt voor een groot deel door (aard)gas bepaald. Het wordt steeds belangrijker dat we daar slim mee omgaan. Bij Benegas dus enkel CO2-gecompenseerd aardgas! De CO2-uitstoot die wij hier veroorzaken, compenseren wij elders in de wereld middels duurzaamheidsprojecten. Grote impact maak je namelijk in gebieden waar er bijvoorbeeld nog met houtvuur gestookt of gekookt wordt of waar geen duurzame kap van bomen plaatsvindt.

duurzaam aardgas
voordelig aardgas

Aardgas voor een scherpe prijs

Duurzaamheid is belangrijk, maar niemand wil te veel betalen voor energie

Wij vinden namelijk dat energie eenvoudig, duurzaam en voordelig moet kunnen! Ondanks dat ons aardgas CO2-gecompenseerd is, kunnen wij een scherpe prijs aanbieden. Jij merkt dat in je portemonnee en het milieu merkt dat ook! Benieuwd wat onze tarieven zijn? Vul dan geheel vrijblijvend en eenvoudig in 3 stappen je gegevens in en ontvang ons voorstel.

Vergelijk nu!

Terugbelverzoek