Groene stroom van Benegas

Het is tijd om in actie te komen en om ons energieverbruik te verduurzamen.

Steeds meer mensen denken dan ook na over hoe ze zelf duurzamer kunnen leven. Benegas wil graag meehelpen om de volgende stap te maken! Je kan nu overstappen naar volledig groene stroom! Wij kunnen stroom leveren dat voor 100% afkomstig is van Europese windparken. Dat is nog eens groen!

Maak nu snel een online vergelijking tussen je huidige leverancier en groene stroom van Benegas! Wil je liever even contact met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op of vraag een terugbelverzoek aan via onderstaande knop!

Terugbelverzoek!Vergelijk maandbedrag!

Windmolens

Groene stroom is de toekomst!

We kunnen niet veel langer gebruik blijven maken van fossiele brandstoffen.

Dat is algemeen bekend. We moeten gebruik maken van duurzame bronnen die altijd voorradig zijn en de aarde niet aantasten. Wind- en zonne-energie zijn hiervan de meest bekende voorbeelden. Bij Benegas denken we aan de toekomst. Daarom is al onze stroom afkomstig van Europese windmolenparken. Wind wordt al heel lang als energiebron gebruikt. Wij staan in Nederland zelfs bekend om onze molens. Moderne grote windmolens kunnen enorme hoeveelheden energie opwekken zonder dat de natuurlijke reserves van de aarde worden uitgeput of dat er veel CO2 wordt uitgestoten. Wind is er namelijk altijd!

Groene stroom voor een scherpe prijs!

Duurzaamheid is belangrijk, maar niemand wil te veel betalen voor energie!

Wij vinden namelijk dat energie eenvoudig, duurzaam en voordelig moet kunnen! Ondanks dat onze stroom van windparken komt, kunnen wij een scherpe prijs aanbieden. Jij merkt dat in je portemonnee en het milieu merkt dat ook! Benieuwd wat onze tarieven zijn? Vul dan geheel vrijblijvend en eenvoudig in 3 stappen je gegevens in en ontvang ons voorstel.

Vergelijk nu!

voordelig aardgas

Terugbelverzoek