BP Gas Light al 15 jaar de Nr. 1

BP introduceerde in 2002 de BP Gas Light op de kampeer en Caravan beurs in de RAI

De unieke eigenschappen van de kunststof Bp gasfles spraken het caravan minnend publiek erg aan. Met de gewichtsbesparing kunnen er makkelijk 2 bp gasflessen mee in de disselbak. En door de transparante eigenschap zie je hoeveel gas er nog in de fles zit.

De naam van de Bp gasfles is inmiddels gewijzigd in BeneGas Light. Na 15 jaar is de nummer 1 kunststof gasfles populair en zeer geschikte energiebron voor vele toepassingen. Heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping. Extra lange zomeravonden op het terras dankzij uw patioheater. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde fles!

 

bp gasflessen

Koken voor familie en vrienden

Chef-koks hebben een voorkeur voor gas om hun gerechten te bereiden. Propaangas is voor deze toepassing een ideale oplossing. Geen enkele andere energiebron reageert zo snel en nauwkeurig. Een gasbarbecue sluit je makkelijk aan op een bp gasfles en is in een handomdraai klaar voor gebruik en ook veilig en gebruiksvriendelijk.  En in iedereen schuilt een chef-kok; op de Weber Grill Academy leer je de fijne kneepjes van deze culinaire hobby.

Weer-of-geen-weer, het hele jaar door wordt er buiten lekker gebarbecued. Barbecuen in de winter wint ook steeds meer aan populariteit. En waarom ook niet; zelfs kou of sneeuw zijn géén probleem. Juist bij de winter past de authentieke grillsmaak van een (h)eerlijk stuk vlees.

Verleng de zomeravond

Met lekker weer ben je natuurlijk graag en vaak buiten. Dankzij het comfort en flexibiliteit van de mobiele terrasverwarmers kun je nog langer genieten op een heerlijk verwarmd terras als de laatste zonnestralen zijn verdwenen!

Ook als de dagen korter worden en de zon sneller verdwijnt geniet je met een terrasverwarmer langer op je heerlijk verwarmd terras of balkon. Met gastoortsen lijkt de tuin groter en wordt de sfeer verhoogd; de tuin krijgt een magisch tintje. Voor de verschillende uitvoeringen is er een bp light gasfles op maat.

bp gas light
light gasfles

Gastvrij horeca

BP Light gasfles is een ideale flexibele energievoorziening voor verschillende mobiele horeca toepassingen. Chef koks gebruiken graag bp gas light  voor het bereiden van vlees en vis op de barbecue maar ook voor het warm houden en koelen van gerechten. Ook voor professionele oliebollenbakkers, vis- en frietkramen is propaangas in flessen een ideale oplossing.

Met mobiele terrasverwarmers op gas genieten uw gasten langer op een sfeervol verwarmde terras. Door het rookverbod in de horeca wordt ook in het winterseizoen veel gebruikgemaakt.

Stuur direct uw vraag in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.