Camping gasfles voor caravan

Er op uit met caravan op camper. Heerlijk reizen en leven in de natuur en buitenlucht. Tijdens een stop onderweg of aangekomen op de plaats van bestemming snel de bbq aan.

Een lichte kunststof camping gasfles van BeneGas Light met de comfortabele handgrepen is snel uit de disselbak getild. Door de gewichtsbesparing (tot 10 kg) biedt de gasfles camper en caravanbezitter de mogelijkheid een extra fles mee te nemen.

De gasfles voor caravan of camper is ideaal voor koken, koelen en verwarmen. Ook op de boot; na een dagje op het water lekker de BBQ aan na het afmeren. De 5 kg lichtgewicht gasfles is zeer geschikt en snel aangesloten.

caravan gasfles

Gasfles ruilen op vakantie

Zorgeloos op vakantie. Ben je in Nederland of Belgie op vakantie dan is er is altijd een verkooppunt in de buurt als je BeneGas Light camping gasfles leeg is. Een omwisselpunt zoek  je makkelijk op met behulp van de Flessenzoeker.

Ga je verder weg dan kun je voor vertrek eenvoudig controleren wat de inhoud van je caravan gasfles is; een 2e gasfles in de disselkast brengt uitkomst. Bij voorbeeld een grote camper gasfles voor koken en koelen en een kleine bbq gasfles ernaast.

Zoek een verkooppunt Bestel direct

 

Gezellige campingasten

Een spontane camping bbq; iedereen verzamelen! De portabel bbq neem je makkelijk mee en met zijn allen  rondom de barbecue. Samen met een lichtgewicht camping gasfles van Benegas. Op een zonnige dag ook makkelijk mee te nemen naar het strand.

Met een stacaravan of  vakantiechalet heb je nog meer mogelijkheden om het zomerseizoen te verlengen. Met een terrasverwarmer of vuurtafel nagenieten van zwoele avonden. Een camping gasfles sluit je hier snel op aan als het zonnetje ondergaat.

Heb je nog geen vuurtafel of terrasverwarmer? Check dan onze webshop!

Webshop

 

camping gasfles
gasfles camping

Winter kamperen

Met de caravan of camper op wintersportvakantie. Na een heelijke dag in de sneeuw is het comfortabel vertoeven in uw warme caravan of camper. De voortent houdt u warm en vochtvrij met een mobiele verrijdbare gaskachels die makkelijk zijn aan te sluiten op de een caravan gasfles.

Ook voor het vorstvrij houden van opslagruimtes van de caravaninboedel is de mobiele gaskachel een oplossing. Er zijn veel uitvoeringen die naast warmte en comfort ook sfeer en design uitstralen. Je kunt zelfs kiezen voor een kachel met een mogelijkheid tot overschakelen op elektriciteit als de gasfles leeg is. Kijk ook in onze Webshop voor meer mogelijkheden en informatie.

Stuur direct uw vraag in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.