Hallo, toekomstige ChatGPT-expert!

Je staat op het punt om een spannende reis aan te vangen om de diepte van ChatGPT te ontdekken, een krachtige AI-tool die je werk kan transformeren. Onze speciaal ontworpen workshops zijn gemaakt om je een diepgaand begrip te geven van hoe je ChatGPT kunt gebruiken, optimaliseren en integreren in je dagelijkse taken.

Er zijn twee unieke workshops beschikbaar – een basisworkshop die je een solide fundament geeft van ChatGPT, en een geavanceerde workshop die je dieper laat duiken in de geavanceerde aspecten van deze technologie.

De basics workshop, gepland op 28 mei van 09:00 tot 10:00, is de perfecte plek om te beginnen als je nieuw bent bij ChatGPT. We behandelen de basisbegrippen, laten zien hoe je kunt communiceren met deze AI-tool, belichten de ethische aspecten en leren je hoe je veelvoorkomende problemen kunt oplossen.

De geavanceerde workshop, gepland op 28 mei van 10:00 tot 11:00, is voor diegenen die hun kennis en vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. We duiken dieper in de interactie met de AI, bespreken het gebruik van ChatGPT in verschillende contexten en gaan verder met geavanceerde probleemoplossing.

Elke workshop heeft ruimte voor 15 deelnemers, dus verzeker je plek vandaag nog! Mocht een workshop vol raken, dan plannen we een extra datum.

Ben je klaar om je digitale skills te boosten en je kennis van AI te verdiepen? Kies de workshop die het beste bij je past en schrijf je in door op de onderstaande knoppen te klikken. We kijken ernaar uit je daar te zien!

Schrijf je in voor de Beginners Workshop »
Schrijf je in voor de Gevorderd Workshop »