Kan ik Benegas Light ook gebruiken om onkruid te verdelgen?

Onkruid verdelgen is een gemakkelijk klusje met onkruidbranders op propaangas.

Benegas Light is uiteraard aan te sluiten op een onkruidbrander en binnen een mum van tijd is je oprit of terras weer onkruidvrij!

Meer informatie

In tegenstelling tot het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen zijn onkruidbranders op gas een milieuvriendelijke keuze! Voor zowel grote als kleine oppervlaktes zijn onkruidbranders zeer geschikt. Bovendien is het gebruik erg eenvoudig én veilig. Afhankelijk van de afmetingen van je terras of oprit is het verstandig een passende onkruidbrander te kopen. Zo zijn ze er met 1 brander kop, maar ook tot wel 4 branders naast elkaar.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over onkruidbranders op gas van Benegas Light.

Onkruidbrander Gasfles

Kan ik Benegas Light ook gebruiken om onkruid te verdelgen?

Hoe werkt een onkruidbrander?

Met een onkruidbrander onkruid verwijderen is een makkelijk proces, alleen zien we vaak dat mensen het moeilijker maken dan nodig is. Het is niet de bedoeling dat je de onkruidbrander op het onkruid houdt tot het volledig weg gebrand is. Dit mag natuurlijk wel, maar is niet de snelste oplossing.

Als je met de brander over het onkruid heen gaat gaan de zaadjes en kiemen in het onkruid kapot. Hierdoor gaat het onkruid dood en verwelkt het. Dit gebeurt niet meteen. Meestal heeft dit 3 dagen nodig voordat het echt zijn kracht verliest. Dan kan je eenvoudig met een bezem alles wegvegen en je oprit of terras ziet er weer schoon uit. Wil je het direct helemaal weg hebben? Dan is het volledig wegbranden een optie. Hou voor de zekerheid wel altijd wat water in de buurt en kijk uit bij droogte en dorre bladeren.

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.