Waarom is Benegas Light geen koopfles?

Het statiegeldsysteem is veel klantvriendelijker.

Je hoeft nu geen dure fles aan te schaffen, want je betaalt statiegeld. Zodra je de fles niet meer nodig hebt, lever je hem in en krijg je het statiegeld terug. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken of de fles is gekeurd en hoelang hij nog mee kan gaan voor je een nieuwe moet aanschaffen.

Meer informatie

Het statiegeldsysteem is een veel klantvriendelijker systeem, maar er is nog meer. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken over keuringen van de gasfles, dat regelen wij namelijk allemaal voor jou. Zo ben je dus altijd verzekerd van een veilig gasfles! Bovendien kan je stoppen met het gebruiken van Benegas Light wanneer je wilt. Je levert dan je fles in bij één van de verkooppunten en krijgt het statiegeld teruggestort op je rekening. Je vindt alle verkooppunten in Nederland en België via onderstaande knop.

Wil je nog meer weten over het statiegeldsysteem? Klik dan op onderstaande knop!

VerkooppuntenStatiegeldsysteem

Zo meld je de Benegas Light gasfles aan!

 

  • Bij de aanschaf van een Benegas Light fles ontvang je op het verkooppunt een aanmeldleaflet met een unieke registratiecode.
  • Met de code wordt de Benegas Light fles bij eerste aanschaf digitaal aangemeld op de site.
  • Direct na aanmelding wordt het digitale statiegeldbewijs doorgestuurd naar het opgegeven e-mailadres.
  • Bij beëindiging van het gebruik en inleveren van de fles moet het uitgeprinte statiegeldbewijs en de aankoopbon worden meegenomen.
  • Uitbetaling van het statiegeldbedrag wordt alleen gegarandeerd indien de fles wordt ingeleverd bij een officieel Benegas Light verkooppunt. Officiële Benegas Light verkooppunten staan vermeld op de Flessenzoeker.
  • Het verkooppunt stempelt zowel op het bovenste als onderste gedeelte het statiegeldbewijs af met vermelding van de datum van inname en naam en handtekening van de medewerker.
  • Daarna stuur je het bovenste deel van het statiegeldbewijs met de aankoopbon naar Benegas B.V., Postbus 34, 3880 AA Putten. Het onderste deel houdt je zelf als bewijs van inname.
  • Benegas zal binnen 3 weken na ontvangst van het afgestempelde en afgetekende statiegeldbewijs met aankoopbon het bedrag terugstorten op jouw rekeningnummer. NB: het volledig IBAN rekeningnummer dient te zijn vermeld.

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.