Wanneer kies je voor een ondergrondse of bovengrondse tank?

Dat is helemaal afhankelijk van jouw eigen keuze!

De keuze voor een bovengrondse of ondergrondse gastank is helemaal afhankelijk van wat jij als klant zou willen. Heb je liever geen tank in het zicht? Dan is een ondergrondse tank perfect!

Gastanks

Wanneer kies je voor een ondergrondse of bovengrondse tank?

Ondergrondse gastank

Genieten van je tuin zonder een grote gastank in het zich? Kies voor een ondergrondse gastank!

Een ondergrondse gastank heeft verschillende voordelen. De meest voor de hand liggende is natuurlijk dat je hem niet ziet en je dus optimaal kan genieten van je eigen tuin. Ondergrondse gastanks zijn allemaal voorzien van een telemetrie set zodat wij precies weten hoeveel gas er nog in de tank zit. Op deze manier kunnen wij altijd op tijd komen leveren en heb je geen omkijken meer naar je tank of de inhoud ervan. Met MijnBenegas is de inhoud van de tank ook voor jou zelf altijd inzichtelijk! Wil je meer weten over hoe een ondergrondse tank word geplaatst? Check onze blog!

Ondergrondse tankplaatsing

Ondergrondse tank plaatsen

 

Wat is propaan

 

Bovengrondse gastanks

Je kan een gastank huren met een inhoud tot maar liefst 40.000 liter. De mogelijkheden zijn divers, zoals een vulinstallatie, een ondergrondse gastank of een verwarmingscomponent.

Dankzij ons brede assortiment kunnen wij iedere vraag aan. Van kleinschalig thuisgebruik tot veeleisende droog-installatie, ook voor jouw specialisme komen wij graag tot een mooie oplossing. Wij geloven in maatwerk als meerwaarde! Bekijk nu hoe wij jou kunnen helpen!

Gastanks

Contactgegevens

  • Benegas
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.