Propaangas prijs

De prijzen van propaangas fluctueren iedere dag. Dit komt door de steeds veranderende vraag en aanbod op de vrije, internationale en nationale, propaangasmarkten.

Propaangas wordt verrekend met een literprijs. De propaangas prijs verstrekt door Benegas zijn altijd inclusief overheidsheffingen en transportkosten, exclusief BTW.

Onze mogelijkheden

Propaangas prijzen

Hier vind je de up-to-date ontwikkelingen van de gasprijs. Deze gasprijsontwikkelingen updaten we wekelijks.

De basis voor de propaangas prijzen worden gevormd door de dagelijks fluctuerende noteringen op de wereldoliemarkt. Daarnaast is de prijs van propaangas onderhevig aan de steeds veranderende vraag en aanbod op de vrije, internationale en nationale, propaangasmarkten. Uiteraard speelt ook de dollar-euro wisselkoers een belangrijke rol. De Benegas adviesprijzen zijn inclusief overheidsheffingen en transportkosten, exclusief BTW.

Direct gas bestellen

 

Doe de bespaarcheck

Je kan op eenvoudige wijze geld besparen door van olie op propaan over te stappen.

Met propaan heb je een schone energiebron die je gebruikt voor alle voorzieningen in en om het huis. Optimaal kookcomfort, warmte in huis en warm water krijg je door middel van propaan. Weten hoeveel jij kan besparen?

 

Doe hier de bespaarcheck

gasprijzen Benegas
prijs propaangas benegas ontzorgt

Benegas ontzorgt!

Met Winter Warm Garantie zorgt Benegas voor alles rondom je gastank.

Wij regelen alles voor je van keuringen tot het leveren. Daarnaast hoef je, je niet meer druk te maken over hoge rekening, maar betaal je een alle leveringen eenvoudig  via maandelijkse voorschotten en krijg je aan het einde van het jaar een jaarafrekening. Makkelijker kan het niet. Je kan doen en laten wat je wil en wij zorgen dat je huis altijd lekker warm blijft! Ideaal.

Pakketen van Benegas

Onbezorgd de winter door

Geen gedoe meer dankzij het telemetriestysteem!

Door telemetrie kunnen wij je altijd op de hoogte houden van de tank inhoud en kom je nooit zonder te zitten. Wat is er nou makkelijker dan een automatische melding op het moment dat je tank bij leeg is? Niks. Door dit systeem krijg je bij minder dan 30% tankinhoud van ons een SMS als waarschuwing. Daarna is het simpelweg even bellen of online bestellen en wij geven je de actieve propaangas prijs van die dag door!

Direct gas bestellen!

propaangas prijs telemetrie

Stel je vragen!

Contact

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.