Propaangas prijs

De prijzen van propaangas fluctueren iedere dag. Dit komt door de steeds veranderende vraag en aanbod op de vrije, internationale en nationale, propaangasmarkten.

Propaangas wordt verrekend met een literprijs. De propaangas prijs die Benegas verstrekt is altijd inclusief overheidsheffingen en transportkosten, maar exclusief BTW.

Onze mogelijkheden

Propaangas prijzen

Hier vind je de up-to-date ontwikkelingen van de gasprijs. Deze gasprijsontwikkelingen updaten we wekelijks.

De basis voor de propaangas prijzen worden gevormd door de dagelijks fluctuerende noteringen op de wereldoliemarkt. Daarnaast is de prijs van propaangas onderhevig aan de steeds veranderende vraag en aanbod op de vrije -, nationale -, internationale – en propaangasmarkten. Uiteraard speelt ook de dollar-euro wisselkoers een belangrijke rol. De Benegas adviesprijzen zijn inclusief overheidsheffingen en transportkosten, maar exclusief BTW.

Direct gas bestellen

 

Doe de bespaarcheck

Je kan op eenvoudige wijze geld besparen door van olie op propaan over te stappen.

Met propaan heb je een schone energiebron die je gebruikt voor alle voorzieningen in en om het huis. Optimaal kookcomfort, warmte in huis en warm water krijg je door middel van propaan. Weten hoeveel jij kan besparen?

 

Doe hier de bespaarcheck

gasprijzen Benegas
Fragen

Benegas ontzorgt!

Met Winter Warm Garantie zorgt Benegas voor alles rondom je gastank.

Benegas regelt alles voor je: van gasleveringen tot keuringen. Daarnaast hoef je je niet meer druk te maken over een hoge rekening ineens, maar betaal je via maandelijkse voorschotten. Aan het einde van het jaar krijg je een jaarafrekening, makkelijker kan het niet. Ideaal!

Pakketten van Benegas

Onbezorgd de winter door

Geen gedoe meer dankzij het telemetriestysteem!

Door middel van telemetrie kunnen wij je altijd op de hoogte houden van de tankinhoud en kom je nooit meer zonder gas te zitten. Wat is er nou makkelijker dan een automatische melding op het moment dat je tank bij leeg is? Door dit systeem krijg je bij minder dan 30% tankinhoud van ons een SMS als signaal. Daarna is het simpelweg even bellen of online bestellen en geven wij je de propaangas prijs van die dag door! Het is bovendien mogelijk dat wij je volledig ontzorgen en automatisch bij minder dan 30% tankinhoud beleveren.

Direct gas bestellen!

propaangas prijs telemetrie

Stel je vragen!

Contact

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.