Missie

Benegas is dé leverancier van vloeibare gassen en aanverwante services om onze klanten in de gekozen markten te voorzien in energieoplossingen.

Onze service en oplossingen voor consumenten en bedrijven variëren van warmtevoorziening, brandstof en technische toepassingen.

Vanuit onze klantgerichte werkwijze streven wij continu naar lange termijn relaties, marktleiderschap en een winstgevende groei om continuïteit in een veranderende wereld en markt te waarborgen.

Continuïteit, veiligheid en betrouwbaarheid staan centraal in ons handelen.

 

Visie

Het leveren van vloeibare gassen en aanverwante services om onze klanten te voorzien in energie oplossingen zal de basis blijven van Benegas.

De komende jaren zullen wij ons nog verder gaan ontwikkelen als leverancier in klantgerichte totaaloplossingen. Dit realiseren wij enerzijds door overnames en strategische samenwerkingen en anderzijds door product- en toepassingsinnovatie in bestaande en nieuwe markten.

Klanten en leveranciers zullen ons meer dan ooit herkennen als een partner in business. Met een klant- en doelgerichte organisatie en medewerkers bieden wij toegevoegde waarde en maximale klanttevredenheid.

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.