Operatie met Korporaal Jan: Jouw Missie Awaits

We gaan op missie! Donderdag 9 november a.s. is iedereen van harte welkom op het hoofdkwartier van Korporaal Jan! Waar we met z’n allen een onvergetelijke middag gaan beleven.

De vijandelijke verkenningsmissie staat in het teken van:

  • plezier maken,
  • samenwerken,
  • lol hebben,
  • communiceren;
  • kortom een gezellige teambuilding!

Het peloton, met de beste tactiek, die uit handen blijft van de vijand wint en gaat als team met de overwinning naar huis!
Maar naar huis gaan we gaan pas als we de debriefing hebben gehad met aansluitend een verzorgde BBQ.

We worden op 9 november om 15.00 uur verwacht bij Herberg ’t Vossengat.
De complete missie zal rond de klok van 20.00 uur eindigen.
Aanvangspositie: Herberg ’t Vossengat, Buurtweg 8 te Uddel

Briefing:
Tijdens de missie wordt er veel gewandeld. Trek daarom stevige schoenen aan en gemakkelijke kleding, passend bij het weer. Twijfel je of je dit fysiek aan kan, neem dan contact met ons op (marketing@benegas.com)! Voor iedereen is deze dag plek! Is het niet op het hoofdkwartier, waar jij je collega’s voorziet van de juiste informatie, dan is het misschien wel een post in het vijandelijke gebied.

De locatie in Uddel is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Hierdoor gaan wij zorgdragen voor vervoer vanuit Putten naar Uddel en weer terug. Dat is de reden dat we graag van je willen weten of je wel of geen eigen vervoer hebt deze dag. En of er collega’s met jou mee kunnen rijden.

Dit kan je samen met de dieetwensen doorgeven in het formulier bijgevoegd in de link. Graag ontvangen we het formulier vóór 14 oktober as retour.

Willen we er een geslaagde dag ervan maken, dan is het belangrijk dat iedereen erbij is, jouw aanwezigheid stellen we daarom ook zeer op prijs!! Afmelding dien je door te geven aan je leidinggevende.

Rekruteer jezelf voor Operatie Korporaal Jan!