Ballonfiesta Barneveld 2017

Benegas: Sub-Hoofdsponsor Ballonfiesta Barneveld 2017

Ballonfiesta Barneveld

Hét Ballonvaartevenement van Nederland wordt natuurlijk gesponsord door Benegas! Al jaren verzorgen wij het gas voor de ballonvaarders op dit spektakel. Maar ook de terrasverwarmers waarbij je lekker lang op het terras naar de ballonnen kunt kijken wordt gestookt met gas van Benegas. In Barneveld zal van 16 tot en met 19 augustus zal al weer de 35e editie plaatsvinden. Het Ballonfiesta is een evenement voor iedereen! Je vindt er van alles, van lasershows tot opblaastoestellen en van een parade van modelballonnen tot unieke ballonnen. Genieten op het terras van heerlijke hapjes en drankjes en ondertussen kijken naar het opstijgen van een lint aan prachtige ballonnen. Een belevenis die je beslist niet snel vergeet!

Natuurlijk behoort een ballonvaart tot de mogelijkheden, maar je kan ook lekker komen kijken en plaatsnemen op de gezellige tribunes van de Koewei van Kasteel de Schaffelaar. Vanaf 18:30 zal er een kleurrijk feest opstijgen van prachtige ballonnen. Daarna volgen er altijd bijzondere shows op het grote veld van de Koewei. Maar blijf vooral ook  nog even zitten voor de Night Glow! Vanaf 22:00 dansen de ballonnen in het licht op meeslepende muziek begeleidt door een pittige lasershow. Echt een plaatje!

Unieke Shapes

Ieder jaar komen er ook weer verschillende special shapes naar Barneveld. Een kikkerprins, een enorme baby, een reuze lollig zeepaardje of een enorme motor, niets is te dol. En met dit grote feest denkt Ballonfiesta Barneveld ook aan zieke kinderen en faciliteert stichting ‘Onze Ballon’ ballonvaarten voor deze kids en hun familie, zodat ze daarna weer vol energie en mooie herinneringen de strijd aan kunnen.

Meer weten? Kijk op http://www.ballonfiestabarneveld.nl/ voor alle special shapes, de agenda en overweldigende foto’s van voorgaande jaren. Tot ziens in Barneveld!

Luchtballon fiesta Luchtballon Barneveld