Dutch Pork Expo

Dutch Pork Expo 2019, wij zijn erbij!

Op dinsdag 16 en woensdag 17 april vindt de Dutch Pork Expo 2019 plaats in Venray!

Dutch Pork Expo: Een nieuwe, unieke beurs

De Dutch Pork Expo is de enige vakbeurs in Nederland die zich specifiek richt op de varkenssector. Een varkenshouder is in feite een voedselproducent en daarom wordt één van de blikvangers op deze nieuwe beurs het kookplein met Ramon Brugman. Hij is onder andere bekend als kok van het tv-programma BinnensteBuiten. Op het kookplein wordt gebruik gemaakt van de producten van de varkenshouder. Naast het kookplein bestaat het programma uit het openingscongres, het gezondheidssymposium, twee Kennistheaters en het Marktplein, waar je wordt bijgepraat over actuele onderwerpen met betrekking tot de varkenshouderij. Thema’s als duurzaamheid, arbeidsmarkt, innovaties, risicomanagement en afzet/verkoop zullen uitgebreid aan bod komen. Door middel van presentaties en interactieve workshops worden actuele thema’s behandeld.

Opvolger van de LIV

De Dutch Pork Expo is de opvolger van de LIV in Venray, waar wij al meerdere keren als standhouder aanwezig zijn geweest. Ook hier zullen wij aanwezig zijn! Kom dus vooral gezellig bij ons langs. Je vind ons bij stand A122!

Wat, waar, wanneer

De Dutch Pork Expo vindt plaats op dinsdag 16 en woensdag 17 april 2019. Op beide dagen kun je tussen 14:00 en 22:00 de beurs bezoeken.
Het adres is:
Evenementenhal Venray
De Voorde 30
5807EZ Venray

Wil je meer informatie over deze beurs? Klik dan hier om meer te lezen!