LIV 2018

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) 2018

De Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV 2018) in Venray is een toonaangevend contactmoment voor de pluimvee-, varkens- en kalverhouderij uit Zuid- Oost- en Midden Nederland, Duitsland en België. Natuurlijk zijn wij, net als vorig jaar aanwezig. Benegas is als energieleverancier met jarenlange expertise in de branche van de partij op 6, 7 en 8 maart in stand nr. 185. Voor Benegas een unieke gelegenheid om gedurende 3 dagen onze klanten te spreken en om nieuwe mensen te leren kennen.

Wat is de LIV?

De LIV in Venray is een van de belangrijkste contactmoment voor Benegas met de pluimvee-, varkens- en kalverhouderij branche. Voor ons als Benegas een uitgelezen kans om ons te presenteren aan duizenden branchegerichte bezoekers. Propaangas wordt op vele verschillende manieren gebruikt door veehouders. Sommige verwarmen alleen hun huis en andere verwarmen juist de stallen voor hun pasgeboren vee. Ook zijn er natuurlijk vele andere manieren waarop propaangas wordt gebruikt door boeren.

Terrasheater winnen

Alle bezoekers zijn natuurlijk van harte welkom bij onze stand (nr. 185) én om het nog interessanter te maken maak je ook dit jaar weer kans op een terrasheater! Dus kom langs bij stand nr. 185 laat je gegevens achter en wie weet win jij een gave terrasheater. De winnaar van de terrasheater zal op 14 maart bekend worden gemaakt via onze Facebookpagina. Volg je ons nog niet op Facebook? Like dan snel onze pagina!

Wanneer is de LIV 2018?

De LIV vindt plaats op 6, 7 en 8 maart in de evenementenhal in Venray. De openingstijden zijn iedere dag van 14.00 tot 22.00 uur. We zien je graag op de beurs bij stand 185!

Om de sfeer te proeven; hieronder de aftermovie van 2017!