Recreatie Vakbeurs 2018

Recreatie Vakbeurs 2018

Deze maand vindt alweer de 17editie van de Recreatie Vakbeurs plaats.

Ook dit jaar is Benegas weer aanwezig als exposant op de Recreatie Vakbeurs. Deze vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting van vakantiewoningen. De Recreatie Vakbeurs bedient hiermee het enorme aanbod van en de vraag naar recreatie binnen de Benelux.

Blik op de toekomst

Het overkoepelende thema dit jaar is ‘een blik op de toekomst’. In de zeven prachtig aangeklede beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd. Hier komen dé hot-topics allemaal aan bod! Alle hallen worden omgetoverd in échte belevingspleinen en hebben daarbij elk een eigen thema.

De recreatie is een branche die sterk groeit maar tegelijkertijd continu in beweging is. Wat vandaag hot & trending is, kan morgen alweer uit zijn. Deze vakbeurs is voor alle recreatieondernemers hét moment om te ontdekken wat de sector te bieden heeft. Niet alleen nieuwe producten worden gepresenteerd, maar ook kom je te weten wat de ‘trending topics’ in de recreatie zijn en waar je als ondernemer op in moet springen om ‘futureproof’ te blijven?

Wanneer en waar is de Recreatie Vakbeurs 2018?

Je vindt natuurlijk ook Benegas op de Recreatie Vakbeurs! Wij staan in hal 4 – standnummer 451!

De beurs vindt plaats op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 november van 12:00 tot 20:00.

Het adres is: Evenementenhal Hardenberg – Energieweg 2 – 7772 TV Hardenberg

Meer informatie over de beurs is de vinden op: Recreatie Vakbeurs 2018

Zien we je daar?

Recreatie Vakbeurs plattegrond