Recreatie Vakbeurs 2019

Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2019

De wereld van recreatie is te zien, te horen en te beleven tijdens de Recreatie Vakbeurs 2019! Kom jij ons bezoeken op de beurs?!

Een branche die sterk groeit maar tegelijkertijd continu in beweging is. Wat vandaag hot & trending is, kan morgen alweer uit zijn. Deze vakbeurs is hét moment om te ontdekken wat de sector te bieden heeft. Deze beurs kent een lange historie en dit is dan ook alweer de 18e editie! Benegas staat al jaren op deze beurs en ook dit jaar verwelkomen wij graag weer bestaande en nieuwe klanten.

Benegas en de recreatie-sector

Voor veel recreatieondernemers is Benegas een bekende leverancier van propaangas. Veel campings, zwembaden, chaletparken en sportverenigingen zijn niet aangesloten op het aardgasnetwerk. Een gastank met propaan is dan een eenvoudige, schone en efficiënte oplossing!

Benegas levert maatwerk en voor elke behoefte is er dus een geschikte oplossing! Zo kunnen wij tanks van tracing voorzien, wanneer er hoge pieken zijn in het verbruik. Tevens kunnen we een volledig gasnetwerk aanleggen, waarbij elk chalet een eigen meter heeft. De mogelijkheden van Benegas zijn divers!

Praktische informatie over de Recreatie Vakbeurs 2019

Benegas vind je in hal 4 op standnummer 440.

De beurs vind plaats op 26, 27 en 28 november 2019, hou dus een plek vrij in je agenda! De beurs is elke dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Het adres is: Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg.

Meer informatie over de beurs én de aftermovie van vorig jaar vind je op: Recreatie Vakbeurs

Kom je ook? Bestel dan nu online je ticket! Gebruik hierbij registratiecode: 61951145

E-ticket bestellen!