Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem

De 15e editie van de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem vindt plaats op 23, 24 en 25 november. Komt u ons bezoeken tijdens de vakdagen?

Kijkt u ook uit naar het contact met collega’s en toeleveranciers? De RMV Gorinchem staat in het teken van ontmoeting en innovatie. Dit jaar is een jubileumeditie en de RMV heeft aangegeven dat deze beurs een extra feestelijk karakter zal krijgen. Benegas is ook van de partij en kijkt ernaar uit bestaande en nieuwe klanten te verwelkomen.

Benegas en de agrarische sector

Voor veel agrariërs is Benegas een bekende leverancier van propaangas. Propaangas heeft een vaste plek gevonden in de veehouderij. De flexibele energiebron is een voorbeeld van een milieu- en energievriendelijke oplossing voor het verwarmen van stallen. Propaan is makkelijk controleerbaar en zorgt voor de optimale temperatuur. Jong vee is kwetsbaar voor de kou. De warmte die vrijkomt door verwarming met propaan is vochtig. Dit creëert een stressvrije omgeving. Het verbrandingsproces van propaan is dusdanig schoon, dat het leefmilieu van de dieren onaangetast blijft. Benegas levert maatwerk en biedt voor elke behoefte een geschikte oplossing.

Een duurzame energiebron

Wist u al dat propaangas een duurzame keuze is? Propaangas is een afgeleid product van aardgas of -olie. Bovendien produceert de verbranding van gasvormige brandstoffen, zoals propaan, minder CO2 en zwavel dan de verbranding van bijvoorbeeld olie of hout en bijna geen fijnstof. Propaangas is als brandstof daarnaast goed te combineren met een hybride warmtepomp. Kortom, een prima brandstof voor de energietransitie.

Het is helaas nog niet mogelijk om op grote schaal biopropaan te leveren. Zelfs als alle energiebesparende maatregelen genomen zijn, blijft de uitstoot van broeikasgassen zoals CO2 onvermijdelijk, ook bij het gebruik van propaangas. Daarom verkopen wij CO2-gecompenseerd propaangas. Klanten ontvangen hiervoor jaarlijks een certificaat als bewijs voor hun eigen volume gecompenseerd gas.

Meer over duurzaamheid

Praktische informatie over de RMV Gorinchem 2021

Benegas is te vinden in de evenementenhal in stand G155.

De beurs vindt plaats op 23, 24 en 25 november 2021 van 13:00 tot 22:00 uur.

Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ  Gorinchem.

Meer informatie over de beurs: RMV Gorinchem

Komt u ook?  We zien u graag in onze stand.

Gratis e-ticket bestellen