Benegas aardgas en stroom

Benegas start met het leveren van groene stroom en aardgas!

Benegas is bekend als dé leverancier van propaangas, maar vanaf 1 april 2019 zijn daar aardgas en stroom bijgekomen! Dit maakt Benegas de allround groene energieleverancier. Naast het CO2-gecompenseerde propaan, is de stroom groen en het aardgas CO2-neutraal!

Onze groene stroom komt voor 100% uit Europese windmolens! De CO2-uitsoot, waar wij door de verkoop van ons propaan en aardgas voor verantwoordelijk zijn, wordt gecompenseerd. Dit doen wij door “Carbon Credits” aan te schaffen. Met deze carbon credits investeren wij in verschillende mooie projecten die er voor zorgen dat de aarde weer wat groener wordt. Bijvoorbeeld Kariba in Zimbabwe, Kalasin in Thailand en Portel Pará in Brazilië. Zo werken we samen aan een schonere en groenere toekomst!

CO2-gecompenseerd aardgas

Het aardgas dat Benegas levert is volledig CO2-neutraal. Dit wordt gedaan door te investeren in duurzaamheidsprojecten, welke over de hele wereld vindbaar zijn. Met deze projecten wordt elke gram COdie ons aardgas uitstoot in bijvoorbeeld Portel Pará minder uitgestoten. In andere woorden, een gram CO2-uitstoot in Nederland resulteert in een gram minder CO2-uitstoot in Brazilië, volledig CO2-neutraal dus! Wil je meer weten over ons aardgas, lees dan hier verder: CO2-gecompenseerd aardgas!

Groene stroom

Onze stroom komt voor 100% van Europese windmolens. Nederland loopt namelijk voorop in de vraag naar groene stroom, waardoor er meer vraag dan aanbod van groene stroom is. Energieleveranciers, zoals Benegas, kopen daarom stroom in van windmolens die in Duitsland staan. Dit wordt allemaal gedaan onder streng toezicht van de Autoriteit Consument en Markt. Zo weet je altijd zeker dat de groene stroom die je koopt ook écht groen is. Meer informatie over onze stroom vind je hier: Groene stroom!

Duurzame toekomst

Met de start van het leveren van aardgas en stroom kan Benegas zich nu de allround groene energieleverancier noemen! Een duurzame toekomst is belangrijker dan ooit! Benegas draagt hier graag aan bij, zodat wij en de generaties na ons ook een schone en groene toekomst tegemoet gaan.

Vergelijk nu!

Nu denk je vast dat groene stroom en gecompenseerd aardgas duur zal zijn. Niets is minder waar! Wij kunnen een scherpe prijs bieden voor het aardgas en de stroom die we leveren. Benieuwd naar onze tarieven? Vergelijk dan nu!

Vergelijk direct!