Pannenkoekenhuis De Helvoirtse Heide

Op bezoek bij Pannenkoekenhuis De Helvoirtse Heide!

Op bezoek bij…

Om te laten zien waar onze klanten propaangas allemaal voor gebruiken gaan we bij verschillende bedrijven en klanten langs om hún verhaal te vertellen. Natuurlijk niet alleen om het propaangas maar ook om hun bedrijf in het zonnetje te zetten!

Pannenkoekenhuis De Helvoirtse Heide

We starten direct met een superleuke locatie. Pannenkoekenhuis De Helvoirste Heide ligt heel idyllisch aan de rand van het Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen onder de rook van ’s Hertogenbosch. De locatie is, zoals vaker voorkomt bij propaangas gebruikers, wat afgelegen en zeer rustig. Ideaal voor een mooi pannenkoekenhuis!

Het natuurpark biedt veel verschillende mogelijkheden en Pannenkoekenhuis De Helvoirtse Heide is een prachtige plek om na een lange wandeling of fietstocht te genieten van een heerlijke pannenkoek of iets anders lekkers van de kaart.

Nieuw in de wereld van propaangas

Voor Maarten (de eigenaar) was stoken of koken op propaan iets totaal nieuws. Na de overname is Ard (Area Manager van Benegas) dan ook op bezoek geweest om alles duidelijk uit te leggen en te zorgen dat Maarten zich kan richten op het koken. Dit gaat soepel en eenvoudig, niet alleen door de goede band die er is, maar ook door het gebruik van telemetrie op de tank en natuurlijk MijnBenegas! Maarten kan zich dus richten op het bakken van heerlijke pannenkoeken in plaats van zich druk maken over de inhoud van de propaantank. Bij Pannenkoekenhuis De Helvoirste Heide wordt het propaangas voornamelijk gebruikt voor het koken. Ook verwarmen ze zo nu en dan het restaurant op propaan maar dit doen ze liever met de gezellige houtkachel.

Woon jij in de buurt of wil je graag een keer langs komen dat kan natuurlijk! Voor meer informatie over het Pannenkoekenhuis De Helvoirtse Heide kan je terecht op hun Facebookpagina.

Wil jij meer weten over propaangas? Twijfel dan niet en stel je vraag via onze website, Facebook, LinkedIn of bel 0800-0229080!