PTL Gastanks

Wij denken met je mee!

Het leveren van gas is natuurlijk onze core business, maar wij willen graag net even dat stapje extra voor je doen. Daarom heeft PTL Energy een flinke range aan tankformaten en extra mogelijkheden betreffende de tank. We kunnen de tank bijvoorbeeld wat opfleuren door er een mooie afbeelding op te plaatsen. Die afbeelding mag je zelf aanleveren. Ook het plaatsen van een ondergrondse tank behoort tot de mogelijkheden.

Wij hebben een enorme ervaring op het gebied van agrarisch gebruik, van uiendroger tot kuikenboer! Wij kennen de mogelijkheden en komen graag langs om te bekijken wat de beste oplossing is.

Voordelig Gas Gastank modellen

Onze mogelijkheden

preise für Flüssiggas

Voordelig gas

Wij begrijpen heel goed dat het leven duur kan zijn. Daarom kan je bij ons zowel een tank huren als kopen. Als je kiest voor een huurtank zorgen wij ook voor de periodieke keuringen, het onderhoud en alle inspecties. Je huurt bij ons al een tank vanaf €275,- per jaar!

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van gespreide betaling. Hiermee hoeft je het bijvullen van de tank niet ineens te betalen, maar betaal je iedere maand een vast bedrag. Aan het einde van het jaar ontvang je dan een jaarafrekening.

Maar het kan nog mooier! Via ons telemetrie systeem kunnen wij zelfs signaleren wanneer de tank bijgevuld moet worden. Wij kunnen dan tijdig een vulling inplannen of een SMS aan je sturen dat het tijd is om te gaan bestellen. Handig!

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel rechtsreeks: +31 (0)485 32 11 24.

Contactformulier

Gastank modellen

Omdat geen enkel huishouden hetzelfde is en ieder bedrijf zijn eigen specifieke bedrijfsvoering heeft, hebben wij verschillende modellen en formaten gastanks. Zo kunnen we een gastank leveren vanaf 500 tot wel 18.000 liter. Ook een ondergrondse tank is mogelijk, zo heb je geen last meer van de beeldbepalende gastank op jouw terrein! Daarbij kunnen wij een groot formaat sticker op de tank plakken zodat je een gepersonaliseerde tank hebt, dat kan de boel behoorlijk opfleuren!

Ook voor een vulinstallatie, verhoogde dampcapaciteittank en andere specialistische tanks staan we graag voor je klaar. Een adviesgesprek kan worden aangevraagd via het contactformulier, of bel rechtstreeks: +31 (0)485 32 11 24.

Contactformulier

gastank

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten
  • KvK: 08024005