Omschrijving

Het team

De afdeling marketing en communicatie bij Benegas is klein, maar zeer veelzijdig. Wij doen de corporate- en marketingcommunicatie voor Nederland en België. We hebben 2 vaste medewerkers en daarnaast besteden we het een en ander uit, zoals Google advertising, websitebeheer en vormgeving. We werken veel samen met andere afdelingen, zoals Klantenservice, Finance en Logistiek.

Jouw stageplek

Benegas is gevestigd in Putten. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als de auto uitstekend bereikbaar. Vanaf je werkplek kijk je direct op het terrein met gasflessen en gastanks: er is altijd bedrijvigheid.

Bij Benegas hangt een informele en open sfeer. De lijnen zijn kort en iedereen kent elkaar. Je werkt samen met experts uit verschillende disciplines, met ruimte voor eigen initiatief. Veiligheid, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.

Wie ben jij?

Een enthousiaste, leergierige student HBO Communicatie of andere gerelateerde opleiding (MBO-4 of HBO). Je krijgt ruimte om te leren en te ontdekken, maar mag ook zelfstandig taken oppakken na een inwerkperiode.

Wat wij bieden:

  • Stagevergoeding volgens norm.
  • Een uitdagende, veelzijdige rol die volop mogelijkheden biedt voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling.
  • Mogelijkheid tot wisselend thuis en op kantoor werken.