Terrasheaters in de horeca

Al vele jaren zorgen terrasheaters voor meer warmte en een gezellige sfeer op de terrassen.

Terrasverwarmers op gas zijn ideaal voor het verwarmen van grote oppervlaktes. Daarnaast zorgen terrasheaters altijd voor een fijne sfeer! Bovendien zijn alle terrasheaters fraai ontworpen, waardoor het een goede toevoeging is voor horeca ondernemers.

Uiteraard werken al onze terrasheaters uitstekend in combinatie met de Benegas Light gasflessen. Bovendien zijn de terrasheaters ook gemakkelijk in gebruik.

Gebruik nu kortingscode HEAT18 in de webshop en ontvang 15% korting op een patio heater!

Heater aanschaffen Meer informatie

Terrasheater gas

Een warm terras

Een heerlijk warm terras voor alle gasten.

Naarmate de zomer eindigt, wordt het steeds vroeger donker en worden de avonden frisser. Een terrasheater kan het verschil maken en zorgt er dus voor dat klanten langer op het terras kunnen blijven. Zelfs in de winter kan een heater voor warmte zorgen, iets waar uw gasten natuurlijk op zitten te wachten. Bovendien kan een terrasheater ook uitkomst bieden in de lente en zomer, waardoor een terrasheater het hele jaar door gebruikt kan worden.

Op zoek naar een terrasheater? Neem dan een kijkje in de webshop!

Webshop

Extra sfeer!

Naast warmte zorgt een terrasheater ook voor een aangename sfeer.

Door het fraaie ontwerp zorgt een heater ook voor extra sfeer. Daarnaast kan het ook erg chique staan bij de ingang van restaurants.

Alle terrasheaters van Benegas zijn gemakkelijk in gebruik. Ze beschikken over elektrische piëzo-ontsteking en zijn via een knop instelbaar. Zo kun je precies instellen hoeveel warmte de heater moet geven. Door de wieltjes zijn ze bovendien gemakkelijk te verplaatsen.

Wil je in contact met ons komen voor bijvoorbeeld meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel ons!

Contact

Benegas Light

Benegas Light gasflessen zijn bij uitstek geschikt!

Benegas Light heeft verschillende voordelen, waardoor het de meest geschikte fles is om te gebruiken. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat de gasflessen gemakkelijk te verplaatsen zijn. Een terrasheater met een gasfles erin blijft daardoor ook gemakkelijk verrijdbaar. Daarnaast roest de fles niet, omdat deze niet van staal is. Hierdoor krijg je nooit lelijke roestplekken op je terras. Doordat de fles deels transparant is, kun je altijd zien hoeveel gas er nog in zit. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Tot slot zijn er in Nederland ruim 1.000 verkooppunten, waardoor je fles altijd gemakkelijk en snel om te wisselen is! Benieuwd waar een verkooppunt bij jou in de buurt is? Kijk dan op de flessenzoeker!

Verschillende soorten

Terrasheaters zijn er in verschillende vormen en maten!

Ons aanbod varieert van kleine tafelmodellen tot heaters van ruim 2 meter hoog. Zo kunnen we aan elke vraag voldoen. Daarnaast beschikken bijna alle modellen over wieltjes, waardoor de heaters gemakkelijk te verplaatsen zijn. Ideaal dus voor bijvoorbeeld ondernemers die de heaters buiten openingstijden binnen willen stallen.

Alle heaters beschikken over voldoende vermogen om grote oppervlaktes te verwarmen. Zo kunnen de grotere modellen gemakkelijk 30 m² verwarmen.

Benieuwd naar de modellen die Benegas aanbiedt? Klik dan op onderstaande knop!

Terrasheaters

Stuur je vraag in  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC │ Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.