Werken bij Benegas!

Ben jij dé aanwinst voor ons team? Benegas is een bedrijf vol energie!

Benegas is onderdeel van DCC Nederland B.V., wat deel uitmaakt van het Ierse DCC Energy Limited. Benegas is specialist op het gebied van vloeibaar gas geleverd in bulktanks, gasflessen en LPG-autogas in Nederland, België en Duitsland. Al het propaangas in bulktanks en gasflessen is bovendien CO2-neutraal. Verder is Benegas een belangrijke producent van drijfgassen voor de Aerosolindustrie in Noord-West Europa en daarbuiten. Daarnaast levert Benegas CO2-gecompenseerd aardgas en groene stroom.

Benegas is een LPG-depot vallend onder de hoogste risicocategorie van BRZO 2015, wat het een bijzondere en interessante locatie maakt om bij te werken. Benegas heeft ongeveer 60 medewerkers in dienst en iedereen kent elkaar. Benegas is zowel met het openbaar vervoer als de auto uitstekend te bereiken.

Continuïteit, veiligheid en betrouwbaarheid staan centraal in ons handelen. De kernwaarden van Benegas zijn klantgerichtheid, veiligheid, kwaliteit, oplossingsgericht en integriteit.

Vacatures bekijken

ICT-coördinator

Als ICT-coördinator heb je een verantwoordelijke baan. Met je hands-on mentaliteit zorg je er voor dat alle medewerkers van DCC Energy Nederland goed met de ICT-systemen (hardware, software, infrastructuur) kunnen blijven werken. Je coördineert het beheer van de ICT-systemen in het bedrijf, laat ze aanpassen, test en zorgt voor een datakwaliteit en de juiste beveiliging. Daarvoor onderhoud je zowel intern als extern contacten en participeer je in internationale projecten gestuurd vanuit onze moedermaatschappij inzake compliance en ICT optimalisatie en -samenwerking.

Verder lezen en solliciteren

Operator

De operator is verantwoordelijk voor het veilig laden en lossen van tankauto’s, het opslaan van vloeibare gassen en het produceren en controleren van drijfgasmengsels. De functie kan in de toekomst nog worden uitgebreid. Op termijn, na gebleken geschiktheid, is het perspectief een combinatiefunctie: Operator / Transportplanner.

Verder lezen en solliciteren

Customer Service Assistant

Het centrale aanspreekpunt voor alle interne en externe relaties? Dat ben jij! In deze afwisselende functie, ben jij als eerste aanspreekpunt verantwoordelijk voor een correcte klantopvolging. Dit met als doel de prestaties te optimaliseren en een optimale klantbenadering mogelijk te maken. Tevens ben jij verantwoordelijk voor de correcte support van commerciële acties, die voortkomen uit de afspraken met klanten. Als Customer Service Assistant ben jij gekoppeld aan een Area Manager en geeft support op administratief gebied en draagt zorg voor het nauwkeurig vastleggen van contractuele afspraken en het verstrekken van informatie. Middels een planmatige aanpak draag jij bij aan de versterking van de marktpositie van de organisatie. Je levert tevens een bijdrage aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen.

Verder lezen en solliciteren

Open sollicitatie bij Benegas

Ben je enthousiast geworden om bij Benegas te werken maar is er momenteel geen vacature die bij je past? Stuur ons dan een open sollicitatie!
Verras ons met jouw sollicitatie, laat ons weten waar je kwaliteiten liggen en maak ons nieuwsgierig naar wat jij ons te bieden hebt!

Solliciteren:

Stuur je schriftelijke sollicitatie, voorzien van je CV, bij voorkeur per e-mail naar: HR@benegas.com of aan:

Benegas B.V.
T.a.v. Human Resources
Zuiderzeestraatweg 1
3882 NC Putten

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.