Werken bij Benegas!

Ben jij dé aanwinst voor ons team? Benegas is een bedrijf vol energie!

Benegas is onderdeel van DCC Nederland B.V., wat deel uitmaakt van het Ierse DCC Energy Limited. Benegas is specialist op het gebied van vloeibaar gas geleverd in bulktanks, gasflessen en LPG-autogas in Nederland en België. Al het propaangas in bulktanks en gasflessen is bovendien CO2-neutraal. Verder is Benegas een belangrijke producent van drijfgassen voor de Aerosolindustrie in Noord-West Europa en daarbuiten. Daarnaast levert Benegas CO2-gecompenseerd aardgas en groene stroom.

Benegas is een LPG-depot vallend onder de hoogste risicocategorie van BRZO 2015, wat het een bijzondere en interessante locatie maakt om bij te werken. Benegas heeft ongeveer 60 medewerkers in dienst en iedereen kent elkaar. Benegas is zowel met het openbaar vervoer als de auto uitstekend te bereiken.

Continuïteit, veiligheid en betrouwbaarheid staan centraal in ons handelen. De kernwaarden van Benegas zijn klantgerichtheid, veiligheid, kwaliteit, oplossingsgericht en integriteit.

Vacatures bekijken

Allround Operationeel Technicus

De Allround Operationeel Technicus (operator) is in de eerste instantie verantwoordelijk voor het veilig laden en lossen van tankauto’s, het opslaan van vloeibare gassen en het produceren en controleren van drijfgasmengsels. De functie kan in de toekomst nog worden uitgebreid. Op termijn, na gebleken geschiktheid, is het perspectief een allround functie: Operator / Heftruckchauffeur / Monteur.

Verder lezen en solliciteren

Billing Coordinator

De werkzaamheden van de Billing Coordinator zijn voornamelijk gericht op juiste, tijdige en volledige facturatie van alle leveringen van goederen en diensten van onze Nederlandse en Belgische divsies. Je registreert de inkomende goederenstromen en de voorraden op het depot in Putten en de vrachtauto’s op locatie. Je bent in staat zelfstandig analyses op te stellen voor bijvoorbeeld voorraadverschillen. Je bent het belangrijkste aanspraakpunt op het gebied van facturatie. Je beheert de dagelijkse planning en zorgt er met je collega’s voor dat alle leveringen correct en tijdig verwerkt zijn. Je hebt daarbij uiteraard een nauwe samenwerking en goed contact met de logistieke afdeling, sales, credit management en de controllers. Daarnaast verwachten we van je dat je meedenkt in hoe processen geoptimaliseerd en geautomatiseerd kunnen worden.

Verder lezen en solliciteren

Marketing Communicatie medewerker

Als ervaren marketingcommunicatie medewerker ben je verantwoordelijk voor uitvoering en ondersteuning bij alle marketing- en communicatieactiviteiten voor alle producten van Benegas Nederland en België, zoals de populaire Benegas Light gasfles voor op de camping en het buitenleven, maar ook propaangastanks en autogas. Onze missie: een betrouwbare energieoplossing voor iedereen bereikbaar maken! Als marketingcommunicatie medewerker lever je een belangrijke bijdrage aan deze missie.

Verder lezen en solliciteren

ICT-coördinator

Als ICT-coördinator heb je een verantwoordelijke baan. Met je hands-on mentaliteit zorg je er voor dat alle medewerkers van DCC Energy Nederland goed met de ICT-systemen (hardware, software, infrastructuur) kunnen blijven werken. Je coördineert het beheer van de ICT-systemen in het bedrijf, laat ze aanpassen, test en zorgt voor een datakwaliteit en de juiste beveiliging. Daarvoor onderhoud je zowel intern als extern contacten en participeer je in internationale projecten gestuurd vanuit onze moedermaatschappij inzake compliance en ICT optimalisatie en -samenwerking.

Verder lezen en solliciteren

Open sollicitatie bij Benegas

Ben je enthousiast geworden om bij Benegas te werken maar is er momenteel geen vacature die bij je past? Stuur ons dan een open sollicitatie!
Verras ons met jouw sollicitatie, laat ons weten waar je kwaliteiten liggen en maak ons nieuwsgierig naar wat jij ons te bieden hebt!

Solliciteren:

Stuur je schriftelijke sollicitatie, voorzien van je CV, bij voorkeur per e-mail naar: HR@benegas.com of aan:

Benegas B.V.
T.a.v. Human Resources
Zuiderzeestraatweg 1
3882 NC Putten

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.