Zekerheid & betrouwbaarheid

Benegas is al meer dan 60 jaar de betrouwbare en toonaangevende propaangas leverancier in bulk en gasflessen. Bulkgas leveren we in alle vormen, afgestemd op jouw energieverbruik. Onze areamanagers adviseren je graag. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk voor autogas en leveren we propellants door heel Europa én daarbuiten!

Onze producten De mogelijkheden

Propaangas voor verschillende toepassingen

Benegas voor jou!

Voor thuisgebruikers

Voor particulieren hebben we verschillende mogelijkheden voor de plaatsing van een tank. Het is zelfs mogelijk om je tank ondergronds te plaatsen! Benegas neemt je alle zorgen uit handen. Wij signaleren middels telemetrie de gasstand en vullen tijdig je tank bij.

Voor thuisgebruikers

Zakelijk gebruik

We hebben een prachtig track-record van een zeer diverse inzet van propaangas voor bedrijven. Uiteraard kan ons propaan je panden of hallen verwarmen, maar er zijn meer toepassingen en mogelijkheden. Voor iedere werkwijze en ieder bedrijf een oplossing!

Zakelijk gebruik

Agrarisch gebruik

Van kuikenboer tot uiendroger, wij hebben er ervaring mee. Onze areamanagers kunnen uit een prachtig assortiment mooie voorbeelden laten zien; zo vinden we snel een passende oplossing!

Agrarisch gebruik

Bespaarcheck

Je kan heel makkelijk geld besparen op de energiekosten door over te stappen van olie naar propaan. Propaangas is een schone, energiebron voor het creëren van behaaglijke warmte, kookcomfort en warmwatervoorziening.

Doe de bespaarcheck

MijnBenegas

Log in op het MijnBenegas portaal en je hebt direct een overzicht bij de hand van al jouw gasleveringen en administratie.

Inloggen

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten, Nederland

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.