De Nr. 1 lichtgewicht gasfles!

Al sinds 2002 is Benegas Light de nummer één kunststof gasfles die zeer populair is bij caravanners, camperaars en BBQ-liefhebbers.

Benegas Light is dé veilige lichtgewicht gasfles, geschikt voor zeer veel toepassingen.
Heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping. Extra lange zomeravonden op het terras dankzij uw patioheater. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde fles!

Ruim verkrijgbaar
Benegas Light is multi-inzetbaar; één fles, veel toepassingen! Na aanschaf kun je bij ongeveer 250 verkooppunten je lege fles omruilen voor een volle. Als je van formaat wilt wisselen is dat ook geen probleem! Er is altijd een verkooppunt in de buurt, met de handige Flessenzoeker zie je makkelijk waar je de fles kunt inwisselen.

Bekijk de flessen De voordelen

Benegas Light maten

Benegas Light 5kg

Benegas Light 5 kg

€ 25,95*

Afmeting: 30,5 cm x 39 cm (b x h)
Aansluiting: DIN (links om)
Leeg gewicht: 3,8 kg

Benegas 7.5 KG

Benegas Light 7,5 kg

€ 32,95*

Afmeting: 30,5 cm x 47 cm (b x h)
Aansluiting: DIN (links om)
Leeg gewicht: 4,1 kg

Benegas Light 10 kg

Benegas Light 10 kg

 € 39,95*

Afmeting: 30,5 cm x 57,1 cm (b x h)
Aansluiting: DIN (links om)
Leeg gewicht: 5,3 kg

*Consumenten adviesprijzen inclusief btw per 1 april 2020. Exclusief €55,- statiegeld. Ruil je lege fles in voor een volle. Geen zorgen over keuringen, dat doen wij voor je.

Het statiegeld wordt volledig terugbetaald. Daar heb je wel een statiegeldbewijs voor nodig. Vergeet de fles niet te registreren.

 

Lichtgewicht gasfles

BBQ-en en buitengenieten

Chef-koks hebben een voorkeur voor gas om hun gerechten mee te bereiden. Een gasbarbecue is in een handomdraai klaar voor gebruik en bovendien erg veilig in het gebruik. Geniet van het gemak van Benegas Light tijdens je vakantie of wanneer je gasten ontvangt.

Ook voor de mobiele horeca is Benegas Light een ideale flexibele energievoorziening. Niet alleen voor het bereiden van gerechten maar ook voor het warm houden en koelen van producten.

Lees meer over BBQ gasfles!

Camping gasfles

De Benegas Light gasfles is ideaal voor kampeerders. Ten opzichte van stalen flessen, is een Benegas Light tot 10 kilogram lichter. Door deze gewichtsbesparing kan je gemakkelijk een extra gasfles óf een extra koffer meenemen!

Bovendien kan je altijd zien hoeveel gas er nog in de fles zit, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast laat deze gasfles geen roestplekken achter in je disselbak, doordat de fles van kunststof is. Dat is wel zo fijn!

Lees meer over de Camping gasfles!

camping gasfles

Waarom Benegas Light?

 

Benegas Light hals

Lichtgewicht

Tot 50% lichter dan stalen flessen
met  een zelfde inhoudsmaat.
Ruime handgrepen om
makkelijk te kunnen tillen.

Benegas Light doorzichtig

Doorzichtig

 Dankzij de transparantie van de
Benegas  Light zie  je hoeveel gas
er in de fles zit. Geen verrassing
door een lege fles.

Benegas Light aansluiting

Veiliger

 Benegas Light kent geen
ontploffingsgevaar. In een open vuur
situatie laat de binnenwand bij
extreme druk gecontroleerd gas vrij.

Benegas Light compsiet

Roest niet

Het duurzame composiet
materiaal roest niet. Dus geen
lelijke vlekken op het terras
of in de caravan of boot.

Terrasheater gas

Terrasverwarmen

Met een terrasverwarmer geniet je langer van de zomeravonden. Bovendien kan je met een terrasverwamer ook in de lente en de nazomer langer buiten genieten. Als de dagen korter worden en de zon sneller verdwijnt, zorgt een Happy Cocooning tafel voor een gezellige sfeer in je tuin.

In de horeca genieten gasten in het winterseizoen op een sfeervol verwarmd terras dankzij terrasverwarming. Mede door het rookverbod wordt er veel gebruik gemaakt van terrasverwarmers op propaangas. Klik op onderstaande knop om de verschillende uitvoeringen te bekijken in de webshop!

Lees nu meer over Terrasheaters

Bestrijd onkruid met hitte

Het gebruik van chemische middelen wordt in België steeds meer aan banden gelegd. Dit vraagt om een andere aanpak van het bestrijden van onkruid. Het verbranden van onkruid is een milieuvriendelijke oplossing. Bestrijd daarom onkruid in je tuin middels thermische onkruidbestrijding.

Geen chemicaliën, maar simpelweg de hitte van een vlam. Zo houd je je terras onkruidvrij en brandschoon. Onkruidbranders bestaan in verschillende soorten en maten, dus voor grote- en kleine oppervlaktes hebben we een gepaste oplossing.

Lees meer over onkruidbranden

gasfles propaan

Stuur direct jouw vraag in

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten, Nederland

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.