Gasfles verkooppunten

Vind met de flessenzoeker het dichtstbijzijnde verkooppunt van Benegas Light!

Koop of ruil een Benegas Light gasfles in een van de ruim 1.000 verkooppunten in Nederland en 150 verkooppunten in België.

Onze Benegas Light gasflessen genieten een grote populariteit. Door COVID-19 is de vraag echter groter dan normaal in deze periode. Helaas zorgt de wereldwijde pandemie er ook voor dat de levering en productie moeizamer verloopt. Daardoor slinken de voorraden snel en zien wij op korte termijn een leveringsbeperking aankomen. We vragen de winkels dan ook zoveel mogelijk onze bestaande klanten tegemoet te komen en waar mogelijk te leveren in ruil voor een lege fles. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het eventuele ongemak.

Gasfles omruilen

Is je gasfles leeg en wil je hem wisselen? Ruil dan eenvoudig je gasfles om voor een volle fles. Dit kan via het handige wisselsysteem van Benegas. Hiermee kun je op alle verkooppunten in Nederland en België je gasfles ruilen voor een volle. Bovendien zijn de maten onderling uitwisselbaar. Heb je nu een 5 kg, maar neem je voor je vakantie liever een 10 kg mee? Geen probleem met het handige omruilen van Benegas Light. Naderhand kun je de 10 kg ook weer vervangen voor een 5 kg of 7,5 kg door deze te wisselen bij een verkooppunt van Benegas Light.

Statiegeld

Benegas hanteert een statiegeldsysteem. Via dit systeem ben je altijd verzekerd van een veilige gasfles en kun je bij meer dan 1.000 verkooppunten je gasfles omruilen. Je krijgt als je je hebt aangemeld via ons statiegeldformulier altijd je geld terug. Ook als je je flesformaat hebt geruild!

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC │ Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.