Campingaz gasfles

Een ideaal maatje voor outdoor activiteiten.

Benegas is exclusief distributeur van de Campingaz-gasflessen in Nederland. De stalen gasflessen zijn klein en daardoor licht van gewicht. De flesjes zijn daarom bijvoorbeeld zeer geschikt voor tentkampeerders.

Je koopt de gasfles en betaalt bij het omruilen enkel de vulling. Lever je de Campingaz-gasfles in omdat je hem niet meer gebruikt, dan krijg je dus geen statiegeld terug.

Het grote pluspunt van de Campingaz fles is dat deze op veel plaatsen in Europa ingewisseld kan worden.

Assortiment Campingaz

Campingaz gasflessen zijn verkrijgbaar in 2 maten.

De stalen Campingaz gasflessen zijn te koop onder de namen 904  en 907.

Op zoek naar de 901? Dit model is uit ons assortiment en vervangen door de iets grotere 904. Met de 904 Campingaz gasfles krijg je een inhoud van 1,80 kg en met een gewicht van maar 3 kg is het ideaal voor al je buitenactiviteiten. Je betaalt eenmalig voor de fles inclusief vulling en bij het omruilen betaal je alleen voor de nieuwe vulling. Kies voor gemak en betrouwbaarheid met de 904 Campingaz gasfles voor je volgende avontuur.​

Maat Inhoud leeg Gewicht Afmeting
904 1,80 kg 3 kg 20 cm (b) x 20 cm (h)
907 2,75 kg 3,75 kg 20 cm (b) x 26 cm (h)

Koop alleen gasflesjes die voorzien zijn van een rode dop. De rode dop geeft je de garantie dat de gasfles door een erkende gasflessenleverancier is gevuld, alsmede regelmatig door ons wordt gecontroleerd en onderhouden.

De gasfles is voorzien van butaangas, te gebruiken boven een temperatuur van 0 °C. Hierdoor zijn deze flesjes niet geschikt voor gebruik in de winter.

Voor de Campingaz gasflessen is een speciale Campingaz drukregelaar nodig. De reguliere drukregelaars zijn niet geschikt.

Prijs Campingaz gasfles

De gasflesjes zijn te koop in alle EU-landen en prijzen kunnen per land verschillen.

Bij de eerste aanschaf van een Campingaz gasfles betaal je voor de vulling inclusief de fles. Bij omruilen betaal je alleen voor de vulling.

Maat Aankoopbedrag Vulling
904 € 99,99 € 35,99
907 € 114,99 € 44,99

*Consumentenadviesprijzen incl. btw per 1 januari 2023 (aanbiedingen en stuntprijzen niet gerekend).

Lege gasflessen kunnen worden omgeruild voor volle cilinders van hetzelfde type voor de prijs van de gasvulling in meer dan 120 landen over de hele wereld.

Ruilsysteem

Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Campingaz heeft een uniek ruilsysteem door heel Europa. Op campings, bij supermarkten en bij tankstations kunt u lege flessen inruilen voor volle. Hierdoor zijn de gasfessen vooral in het buitenland altijd gemakkelijk te verkrijgen; een uitzondering daarop vormt Noord-Europa. Daar is Campingaz niet of nauwelijks verkrijgbaar.

Lege gasflessen kunnen worden omgeruild voor volle cilinders van hetzelfde type voor de prijs van de gasvulling in meer dan 120 landen over de hele wereld.

Stuur direct jouw vraag in