Dé lichtgewicht gasfles!

Al sinds 2002 is Benegas Light de nummer 1 kunststof gasfles die zeer populair is bij kampeerders en BBQ-liefhebbers.

Benegas Light is dé veilige lichtgewicht gasfles, geschikt voor zeer veel toepassingen.
Heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping. Extra lange zomeravonden op het terras dankzij jouw terrasverwarmers. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde groene gasfles!

Ruim verkrijgbaar
Benegas Light is multi-inzetbaar; één fles heeft veel toepassingen! Na aanschaf kun je bij meer dan 1.000 verkooppunten je lege fles omruilen voor een volle; ook als je van maat wilt wisselen. Mocht je dus nu een 5 kg hebben, maar wil je toch liever een 10 kg? Geen enkel probleem!

Er is altijd een verkooppunt in de buurt, met de handige Flessenzoeker zie je makkelijk waar je de fles kunt inwisselen.

Bekijk de flessenWin actie

Waarom Benegas Light?

 

Benegas Light

Lichtgewicht

Tot 50% lichter dan stalen flessen
met een zelfde inhoudsmaat.
Ruime handgrepen om
makkelijk te kunnen tillen.

Benegas Light

Doorzichtig

 Dankzij de transparantie van de
Benegas Light zie je hoeveel gas
er in de fles zit. Geen verrassing
door een lege fles.

Benegas Light

Veiliger

 Benegas Light kent geen
ontploffingsgevaar. In een open vuur
situatie laat de binnenwand bij
extreme druk gecontroleerd gas vrij.

Benegas Light onderkant

Roest niet

Het duurzame composietmateriaal
roest niet. Dus geen lelijke
vlekken op bijvoorbeeld het
terras, in de caravan of boot.

Lichtgewicht gasfles

Lekker barbecueën op gas

Chef-koks hebben een voorkeur voor gas om hun gerechten optimaal te kunnen bereiden. Maar ook voor particulieren is barbecueën op gas de beste optie. Een gasbarbecue is in een handomdraai klaar voor gebruik en is bovendien heel veilig. Daarnaast blijft de hitte mooi constant, terwijl de hitte ook heel gemakkelijk verhoogd of verlaagd kan worden.

Benegas Light is de ideale lichtgewicht gasfles voor BBQ-liefhebbers, door de gewichtsbesparing is de fles gemakkelijk te verplaatsen.

Geniet van het gemak van onze lichte gasfles voor een barbecue tijdens je vakantie of wanneer je gasten ontvangt. Op de Weber Grill Academy leert je de fijne kneepjes van deze culinaire hobby.

Lees meer over BBQ gasfles!

Dé camping gasfles

De ideale lichtgewicht gasfles voor kampeerders. Ten opzichte van stalen flessen, is een Benegas Light tot maar liefst 10 kilogram lichter.  Door deze gewichtsbesparing kan je gemakkelijk een extra gasfles óf een extra koffer meenemen!

Bovendien kan je altijd zien hoeveel gas er nog in de fles zit, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast laat deze gasfles geen roestplekken achter in je disselbak, doordat de fles van kunststof is. Dat is wel zo fijn!

Ook is de fles heel veilig, zelfs in open vuur zal deze fles nooit exploderen. In geval van brand zullen de nylon-wevingen zacht worden en ontstaan er hele kleine gaatjes in de fles. Het gas kan hierdoor ontsnappen en zo brand de fles op, zonder dat deze kan openscheuren (exploderen).

Lees meer over camping gasfles!

Kamperen Benegas Light

Benegas Light maten

Benegas Light 5kg

Benegas Light 5 kg

€ 21,50*

Bestellen

Afmeting: 30,5 cm x 39 cm (b x h)
Aansluiting: DIN (links om)
Leeg gewicht: 3,8 kg

Benegas 7.5 KG

Benegas Light 7,5 kg

€ 28,95*

Bestellen

Afmeting: 30,5 cm x 47 cm (b x h)
Aansluiting: DIN (links om)
Leeg gewicht: 4,1 kg

Benegas Light 10kg

Benegas Light 10 kg

 € 37,95*

Bestellen

Afmeting: 30,5 cm x 57,1 cm (b x h)
Aansluiting: DIN (links om)
Leeg gewicht: 5,3 kg

*Consumenten adviesprijzen inclusief BTW per 1 april 2017. Exclusief €55,- statiegeld. Ruil je lege fles in voor een volle. Geen zorgen over keuringen, dat doen wij voor je.
Het statiegeld wordt volledig terugbetaald. Daar heb je wel een statiegeldbewijs voor nodig. Vergeet de fles niet te registreren.

Terrashaard lichte gasfles

Verwarm je terras met gas

Met een terrasverwarmer geniet je langer van de zomeravonden. Bovendien kan je met een terrasverwamer ook in de lente en de nazomer langer buiten genieten. Als de dagen korter worden en de zon sneller verdwijnt, zorgt een Happy Cocooning tafel voor een gezellige sfeer in je tuin.

In de horeca genieten gasten in het winterseizoen op een sfeervol verwarmd terras dankzij terrasverwarming. Mede door het rookverbod wordt er veel gebruik gemaakt van terrasverwarmers op propaangas. Klik op onderstaande knop om de verschillende uitvoeringen te bekijken in de webshop!

Terrasverwarmer kopen

Bestrijd onkruid met hitte

Het gebruik van chemische middelen wordt in Nederland steeds meer aan banden gelegd. Dit vraagt om een andere aanpak in het bestrijden van onkruid. Het verbranden van onkruid is een milieuvriendelijke oplossing. Bestrijd daarom onkruid in je tuin middels thermische onkruidbestrijding.

Geen chemicaliën, maar simpelweg de hitte van een vlam. Zo houd je je terras onkruidvrij en brandschoon. Benegas Light is de onkruidbrander fles bij uitstek; met recht een groene gasfles. Onkruidbranders bestaan in verschillende soorten en maten, dus voor grote en kleine oppervlaktes hebben we een gepaste oplossing.

Onkruidbrander kopen

 

gasfles propaan
Happy cocoon

Win een Happy Cocooningtafel

Bij registratie van je nieuwe Benegas Light maak je kans op een sfeervolle vuurtafel van Happy Cocooning. Vul op het aanmeldformulier in het veld voor actiecode “HAPPY” in.

Hoe maak ik kans?

 • Je moet woonachtig zijn in Nederland of België.
 • De actieperiode loopt t/m september 2018, de trekking vindt plaats in oktober 2018.

Voorwaarden

 • De winnaar wordt per e-mail geïnformeerd.
 • Bij onjuiste opgave van het e-mailadres, waardoor communicatie met de winnaar niet mogelijk is, vervalt het recht op de prijs.
 • De prijs is niet inwisselbaar voor contant geld, diensten of andere goederen.
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Stuur direct je vraag in
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

 • Benegas
 • Zuiderzeestraatweg 1
 • 3882 NC Putten
 • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.