Dé lichtgewicht groene gasfles van Benegas

Benegas Light de kunststof gasfles die zeer populair is bij kampeerders en BBQ-liefhebbers.

De groene lichtgewicht gasfles is veiliger dan stalen gasflessen en geschikt voor diverse toepassingen thuis en op vakantie. Ontdek ook de voordelen van deze lichtgewicht gasfles.

Beheer eenvoudig je eigen flessenregistraties via vernieuwde Benegas Online Registratie en ontvang de eerste 50 Benegas Punten cadeau. Is je fles leeg? Wissel deze om voor een volle fles bij meer dan 1.000 verkooppunten. Ook als je van maat wilt wisselen is dat geen enkel probleem. Er is altijd een verkooppunt bij jou in de buurt, met de handige Gasfles Verkooppunten pagina zie je makkelijk waar je de fles kunt inwisselen.

Waarom Benegas Light?

Benegas Light

Lichtgewicht

Tot 50% lichter dan
stalen flessen met een
zelfde inhoudsmaat. Ruime
handgrepen om makkelijk
te kunnen tillen.

Benegas Light onderkant

Roest niet

Het duurzame
composietmateriaal roest
niet. Dus geen lelijke
vlekken op bijvoorbeeld het
terras, in de caravan of boot.

Duurzame gasfles

Duurzaam

Middels CO2-compensatie
is het gas in deze gasfles
duurzaam. Zo werken wij
samen aan een schonere
en mooie toekomst.

Lees Meer

Benegas Light

Doorzichtig

 Dankzij de transparantie
van de Benegas Light
zie je hoeveel gas er in de
fles zit. Geen verrassing
door een lege fles.

Benegas Light

Veiliger

 Benegas Light kent geen
ontploffingsgevaar. In een
open vuur situatie laat de
binnenwand bij extreme druk
gecontroleerd gas vrij.

Lees Meer

Benegas Light CO2 neutraal

De duurzame, dubbelgroene gasfles

Door voor Benegas Light te kiezen ben je duurzaam bezig. Middels CO2-compensatie is het gas in deze gasfles groen.

Bij Benegas Light vinden we duurzaamheid erg belangrijk! Naast dat het gas CO2-gecompenseerd is wordt de gasfles hergebruikt. Zo werken we samen aan een circulaire economie. Het gas wordt gecompenseerd door te investeren in duurzaamheidsprojecten zoals bijvoorbeeld in Thailand.

Dit maakt de gasfles dubbelgroen!

Benegas Light maten

Benegas Light 5 kg

€ 49,95*

Afmeting: 30,5 cm x 39 cm (b x h)
Aansluiting: DIN (links om)
Leeg gewicht: 3,8 kg

Benegas 7.5 KG

Benegas Light 7,5 kg

€ 59,95*

Afmeting: 30,5 cm x 47 cm (b x h)
Aansluiting: DIN (links om)
Leeg gewicht: 4,1 kg

Benegas Light 10kg

Benegas Light 10 kg

 € 64,95*

Afmeting: 30,5 cm x 57,1 cm (b x h)
Aansluiting: DIN (links om)
Leeg gewicht: 5,3 kg

Benegas Light Biopropaan 5 kg

€ 54,95*

Afmeting: 30,5 cm x 39 cm (b x h)
Aansluiting: DIN (links om)
Leeg gewicht: 3,8 kg

Lees alles over Benegas Biopropaan

*Consumenten adviesprijzen voor Nederland inclusief btw per 1 april 2024. Exclusief € 40,- statiegeld. Ruil je lege fles in voor een volle. Geen zorgen over keuringen, dat doen wij voor je.
Registreer je fles direct na aankoop in de Benegas Online Registratie en je hebt jouw geregistreerde flessen altijd bij de hand. Je hoeft geen losse formulieren meer te bewaren. Spaar direct voor Benegas Punten voor kortingen tot wel 75% op de leukste uitjes en de mooiste producten.

Korte Geschiedenis van de Benegas Light

BP introduceerde in 2002 de Benegas Light Fles op de kampeer en Caravan beurs in de RAI Amsterdam.

De unieke eigenschappen van de kunststof Benegas gasfles spraken caravan- en camperliefhebbers erg aan. Met de gewichtsbesparing kunnen er makkelijk 2 Benegas gasflessen mee in de disselbak. Doordat de fles gedeeltelijk transparant is, zie je hoeveel gas er nog in de fles zit. Ook BBQ-liefhebbers, booteigenaren en mensen met een terrasverwarmer zijn erg te spreken over Benegas Light fles. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde fles!

 

bp gasflessen

Koken voor familie en vrienden

Chef-koks hebben een voorkeur voor gas om hun gerechten mee te bereiden. Propaangas is voor deze toepassing een ideale oplossing. Geen enkele andere energiebron reageert zo snel en is zo nauwkeurig. Een gasbarbecue sluit je makkelijk aan op een Benegas Light fles en is in een handomdraai klaar voor gebruik en tevens veilig.
In iedereen schuilt een chef-kok, op de Weber Grill Academy leer je de fijne kneepjes van deze culinaire hobby.

Ondanks alle weersomstandigheden heb je nu de mogelijkheid om het hele jaar door te barbecueën. Barbecueën in de winter wint ook steeds meer aan populariteit en waarom ook niet, zelfs kou of sneeuw zijn geen probleem. Juist bij de winter past de authentieke grillsmaak van een (h)eerlijk stuk vlees.

Lees meer over BBQ gasfles!

Verwarm je terras met gas

Met lekker weer ben je natuurlijk graag en vaak buiten. Dankzij het comfort en flexibiliteit van de mobiele terrasverwarmers kun je nog langer genieten op een heerlijk verwarmd terras als de laatste zonnestralen zijn verdwenen!

Ook als de dagen korter worden en de zon sneller verdwijnt, geniet je met een terrasverwarmer langer op je terras of balkon. Voor de verschillende uitvoeringen is er een Benegas Light gasfles op maat. Diverse partners van Benegas bieden verschillende modellen terrasverwarmers aan, eventueel compleet met hoes!

Lees meer over terrasverwarmers

bp gas light
light gasfles

Gastvrij horeca

Benegas Light fles is een ideale flexibele energievoorziening voor verschillende mobiele horeca-toepassingen. Chef-koks gebruiken graag de Benegas light fles voor het bereiden van vlees en vis op de barbecue, maar ook voor het warm houden en koelen van gerechten. Ook voor professionele oliebollenbakkers, vis- en frietkramen is propaangas in flessen een ideale oplossing. Benegas heeft ook wokbranders in het assortiment, bekijk ze in de webshop!

Met mobiele terrasverwarmers op gas genieten uw buitengasten langer. Mede door het rookverbod in de horeca wordt hier ook in het winterseizoen veel gebruik van gemaakt.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Benegas Light? Bekijk dan eens de veelgestelde vragen! Hier vind je uitgebreide antwoorden op de veelgestelde vragen over Benegas Light. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ze!

Flessenzoeker

Wil je weten waar Benegas Light te koop is? Of wil je juist je gasfles omruilen voor een volle? Bekijk dan alle verkooppunten in de Flessenzoeker!

Flessenzoeker

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.