Gasfles verkooppunten

Vind met de Gasfles Verkooppunten het dichtstbijzijnde verkooppunt van Benegas Light!

Dankzij ons uitgebreide netwerk is er altijd een verkooppunt in de buurt. Met de handige Gasfles Verkooppunten pagina zie je makkelijk waar je een nieuwe fles kunt kopen of een fles kunt inwisselen.

1) Selecteer eenvoudig het type gasfles.
2) Vul vervolgens de plaats of postcode in.

Gasfles omruilen

Is je gasfles leeg en wil je hem wisselen? Ruil dan eenvoudig je gasfles om voor een volle fles. Dit kan via het handige wisselsysteem van Benegas. Hiermee kun je op alle verkooppunten in Nederland en België je gasfles ruilen voor een volle. Bovendien zijn de maten onderling uitwisselbaar. Heb je nu een 5 kg, maar neem je voor je vakantie liever een 10 kg mee? Geen probleem met het handige omruilen van Benegas Light. Naderhand kun je de 10 kg ook weer vervangen voor een 5 kg of 7,5 kg door deze te wisselen bij een verkooppunt van Benegas Light.

Statiegeld

Benegas hanteert een statiegeldsysteem. Via dit systeem ben je altijd verzekerd van een veilige gasfles en kun je bij meer dan 1.000 verkooppunten je gasfles omruilen. Je krijgt als je je hebt aangemeld via ons statiegeldformulier altijd je geld terug. Ook als je je flesformaat hebt geruild!

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.