Primagaz Nederland heet voortaan Benegas

Met ingang van 1 juli 2021 is Primagaz in Nederland verdergegaan onder de naam Benegas. Als specialisten op het gebied van propaangas bundelen wij onze krachten, waardoor wij u nog beter kunnen bedienen. Leveringen en contracten lopen gewoon door zoals afgesproken. In eerste instantie verandert er voor u als klant dan ook niet zoveel. Wel zal de naam Primagaz uit het Nederlandse straatbeeld verdwijnen. Wij zullen u de komende tijd zo goed mogelijk informeren over eventuele kleine veranderingen.

Neem contact op Naar online account

Veelgestelde vragen

Wijzigt mijn klantnummer?

Uw klantnummer blijft hetzelfde.

Krijg ik een Benegas tank?

U houdt dezelfde tank die u nu heeft. Als de tank wordt gewisseld, krijgt u een tank met Benegas logo erop. Als u een tank heeft die op een zichtlocatie staat, zou het kunnen dat we eerder al contact met u opnemen om uw tank van een Benegas logo te voorzien.

Ik heb een account op Mijn Primagaz, wordt dit overgezet?

Op 1 december is er een account voor u aangemaakt op ‘Mijn Benegas’. Uiterlijk 10 december 2021 ontvangt u hiervoor een activatiebericht per e-mail om zich te registreren. Wij verzoeken u vanaf dat moment de bestelling van gas via de nieuwe omgeving te doen. Daar kunt u ook de actuele dagprijs zien. U kunt voorgaande informatie (zoals facturen) nog steeds terugzien in uw oude account.

Ik heb een afspraak met een vertegenwoordiger van Benegas/Primagaz i.v.m. met overstappen. Heeft het nog wel nut om deze afspraak door te laten gaan?

U kunt de afspraak met de vertegenwoordiger gewoon door laten gaan. Wij doen u graag een passend aanbod.

Bekijk alle vragen

Ontdek Benegas. Propaangas op maat.

Propaangas is een veelzijdige, veilige en gebruiksvriendelijke energieoplossing. Benegas levert u CO2-gecompenseerd propaangas in bulk, gastanks of gasflessen. Dankzij meer dan 85 jaar ervaring bieden wij altijd een passende oplossing.

Neem contact op