Gasfles voor professioneel gebruik

De stalen gasflessen van Benegas zijn geschikt voor diverse sectoren en uiteenlopende toepassingen.

De Benegas Professional gasflessen zijn vertrouwd bij onder andere de bouw, horeca en om onkruid te branden. De gasflessen kunnen geleverd worden met een inhoud van 10,5 kg, 18 kg, 33 kg of 46,5 kg met een POL-aansluiting of een universele (DIN-)aansluiting. Op zoek naar een gasfles voor aandrijving van heftrucks? Kijk dan eens naar de speciale heftruck gasfles Power EasyClip met extra drukbegrenzer.

Bekijk het assortiment

Bouw en Industrie

Stalen gasflessen zijn onmisbaar in de bouw.

Propaan is de ideale brandstof voor locatie- en keetverwarming. Maar ook voor het uitharden van gietbeton, omdat een snelle ontkisting de productiesnelheid flink opschroeft. Dakdekkers voorzien we in stalen gasflessen met een inhoud van 10,5kg, 18,5 kg en 33 kg: mobiele energie op maat. Het verhitten van bitumen gaat het beste met propaangas vanwege het hogere rendement en de makkelijk instelbare temperatuur.

Assortiment bekijken Contact opnemen

Horeca

Sfeer, warmte en lekker eten voor al uw klanten.

Wilt u uw terras voor uw klanten verwarmen? Een terrasverwarmer op gas geeft een aangename warmte en is flexibel in te zetten. Propaan gasflessen zijn bovendien ideaal voor horeca-evenementen, mobiele kramen of catering. Gasflessen zijn namelijk goed aan te sluiten in mobiele keukens (zoals foodtrucks, vis- patat- en oliebollenkramen). In tegenstelling tot elektrisch koken heeft u met gas meer controle over het verwarmen.

Assortiment bekijken Contact opnemen

Logistiek

De beste gasfles voor uw heftruck.

Heeft uw bedrijf een beperkt aantal heftrucks of worden deze niet permanent gebruikt? Dan zijn onze Power EasyClip heftruckgasflessen ideaal. De gasfles is in een handomdraai op de brandstofslang van de heftruck aan te sluiten. Bovendien heeft de EasyClip een extra drukbegrenzer waardoor de veiligheid nog meer gegarandeerd wordt in vergelijking met een klassieke TS- of POL-aansluiting. Heftrucks op gas zorgen voor minder geluid, minder geur en minder uitstoot. Daarmee draagt het bij aan een betere werkomgeving.

Assortiment bekijken Contact opnemen

Groenvoorziening

Milieubewust onkruid tegengaan.

Het verbranden van onkruid is een milieuvriendelijke oplossing waarvoor een gasfles met propaan perfect is! Door de hitte die vrijkomt stollen de eiwitten in het onkruid, waardoor de sapstroom stopt en het onkruid afsterft. De temperaturen bij thermische onkruidbestrijding zijn hoog en goed regelbaar. Daardoor is het proces efficiënter en het resultaat schoner. De toepassingen van onkruidbestrijding zijn te vinden in de landbouw, maar ook in de openbare ruimte waar onkruid een probleem vormt.

Assortiment bekijken Contact opnemen

Assortiment stalen gasflessen

Professional 10,5 kg

Universele (DIN-)aansluting

H 56cm / ⌀30,4cm

Power Easyclip 12,95 kg

EasyClip met extra drukbegrenzer

H 61cm / ⌀ 30,44 cm

Professional 33 kg

Universele (DIN-)aansluiting

H 131cm / ⌀ 30-33 cm

 

 

Benegas 10,5 kg gasfles van staal

Benegas 10,5 kg

POL-aansluiting (linksom)

29,7 cm x 55,9 cm (b x h)

Benegas 18 kg stalen gasfles

Benegas 18 kg

POL-aansluiting (linksom)

37,6 cm x 63 cm (b x h)

Benegas 33 kg gasfles staal

Benegas 33 kg

POL-aansluiting (linksom)

31,4 cm x 128 cm (b x h)

Benegas 46,5 kg stalen gasfles

Benegas 46,5 kg

POL-aansluiting (linksom)

37,6 cm x 130 cm (b x h)

* Op alle Benegas Professional flessen geldt € 20,- statiegeld. Ruil je lege fles in voor een volle. Geen zorgen over keuringen, dat doen wij voor je.

Stuur direct jouw vraag in