Benegas Comfort Steel

De vertrouwde blauwe fles krijgt in Nederland een nieuwe naam: Benegas Comfort Steel

De Benegas Comfort Steel (voorheen ‘EasyBlue’) is gemaakt van lichtgewicht staal waardoor ze bijna net zo licht is als de kunststof gasfles. De comfortabele kunststof handgreep maakt de fles makkelijk te dragen. Een ideale no-nonsense gasfles voor gebruik op de camping, tuin of boot.

Het statiegeld voor de Benegas Comfort Steel verschilt per fles. U krijgt dit geld terug wanneer u de fles inlevert bij een dealer.

Assortiment

De Benegas Comfort Steel gasfles is beschikbaar in 2 inhoudsmaten en is gevuld met propaangas. Hierdoor is de gasfles zeer geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden (-45 °C tot +50 °C). De gasflessen zijn voorzien van een universele (DIN-)aansluiting.

Gewicht Hoogte Diameter Prijs*
6 kg 48,8 cm 24,6 cm € 49,95
9,5 kg 55 cm 30 cm € 59,95

* Consumentenadviesprijzen per 1 april 2024 voor Nederland inclusief btw. Exclusief statiegeld.

Statiegeld

De hoogte van het statiegeldbedrag verschilt per type fles.

Het comfort komt terug in de aanschaf. Je betaalt slechts statiegeld bij de eerste aanschaf. Daarna kun je onbeperkt blijven wisselen als je fles leeg is zonder dat je nog statiegeld betaald. Wil je stoppen met het gebruik en de fles definitief inleveren zonder een volle fles mee te nemen? Dan ga je gewoon naar de dichtstbijzijnde winkel, je levert de fles in en krijgt direct je statiegeld terug. Geen gedoe met pasjes of bonnetjes.

Bij aanschaf van de Benegas Comfort Steel betaal je € 25 voor de 6 kg gasfles (voorheen EasyBlue PLUS) en € 35 voor de 9,5 kg (voorheen EasyBlue XL). Let op; De oude EasyBlue 5 kg gasfles is een koopfles. Bij het inleveren van de EasyBlue 5 kg ontvangt u geen statiegeld retour.

Verkooppunten

Altijd een verkooppunt in de buurt.

Heb je een gasfles nodig voor op de camping of om gezellig te barbecueën? Of wil je jouw lege gasflessen inleveren of omruilen? Er is altijd wel een verkooppunt in de buurt. Onze gasflessen zijn te koop bij de meeste bouwmarkten, tuincentra, bekende tankstations en kampeerwinkels. Met de handige flessenzoeker zie je makkelijk waar je de gasfles kunt kopen of wisselen.

Flessenzoeker

 

Stuur direct jouw vraag in