Propaan gastank op maat!

U kunt een gastank huren met een inhoud tot maar liefst 40.000 liter. De mogelijkheden zijn divers, we kunnen u bijvoorbeeld ook voorzien in een vulinstallatie of een verwarmingscomponent.

Dankzij ons brede assortiment kunnen wij iedere vraag aan. Van kleinschalig thuisgebruik tot veeleisende drooginstallatie, ook voor uw vraag komen wij graag tot een mooie oplossing. Wij geloven in maatwerk als meerwaarde!

Onze mogelijkhedenCO2-compensatie

CO2-compensatie

Bij Benegas gaan we graag sámen aan het werk voor een mooie en schonere toekomst.

Hierom zijn wij voor al ons bulk propaan èn gasflessen overgestapt op groene propaan middels CO2compensatie. Hoe we dat doen? De CO2-uitstoot waar wij door de verkoop van ons propaan voor verantwoordelijk zijn, compenseren we door de aanschaf van “Carbon Credits”. Met deze carbon credits investeren wij in verschillende mooie projecten die er voor zorgen dat de aarde weer wat groener wordt. Door het gebruik van Benegas propaangas kunt u heel eenvoudig duurzamer leven door het gebruik van CO2 -gecompenseerd gas. Benegas, voor een schone groene toekomst!

Projecten

Gastank bestellen: de vervolgstappen

Planning & contact

Het begint met de aanvraag

U kunt een gastank huren met een inhoud tot maar liefst 40.000 liter. De mogelijkheden zijn divers, zoals een vulinstallatie, een ondergrondse gastank of een verwarmingscomponent. Neem vrijblijvend contact op om uw opties te bespreken.

Neem contact op

 

Instellen & vullen

De inhoud

Heeft uw vragen over het volume, het vullen of de instellingen van uw tank(installatie). Onze technische dienst staat voor u klaar. Neem contact op met met onze adviseurs.

Neem contact op

Levering & installatie

Levering

De tankplaatsing en het vullen van de tank gebeurt door zeer ervaren en professionele chauffeurs. Onze chauffeurs scoren een 8,7 in het klanttevredenheidsonderzoek! Vragen of opmerkingen? Bel of mail ons, wij helpen graag.

Neem contact op

Gasprijsontwikkeling

De gasprijs kan per dag verschillen.

Net als met olie, kan de prijs van propaangas van dag tot dag verschillen. Dit komt door de voortdurend veranderende vraag en aanbod van propaangas op de handelsmarkt. Daarnaast speelt ook de Dollar-Euro wisselkoers een rol in de gasprijsontwikkeling.

De locatie en grootte van de gastank zijn van invloed op de transportkosten en dus ook op de totaalprijs.

Wilt u meer weten over de propaangasprijs of direct gas bestellen? Dat kan, klik dan hieronder!

gastank huren
Telemetrie meter

Telemetrie

Nooit meer zonder gas.

Het telemetriesysteem van Benegas maakt het mogelijk. Het systeem stuurt een automatische melding wanneer de tank bijna leeg is. Dit kan een SMS zijn, zodat u weet dat het tijd is om propaangas te bestellen. Het is echter ook mogelijk dat wij deze melding ontvangen en wij onmiddellijk een levering inplannen.

Wilt u meer weten? Klik dan op de onderstaande knop!

Telemetrie

Stuur direct uw vraag in

Bespaarcheck

U kunt heel makkelijk geld besparen op de energiekosten door over te stappen van olie naar propaan. Propaangas is een schone energiebron voor het creëren van behaaglijke warmte, kookcomfort en warmwatervoorziening.

* Lees meer over minder uitstoot door propaangas.

Doe de bespaarcheck