Alles over Benegas

Benegas is al meer dan 85 jaar de betrouwbare en toonaangevende propaangas leverancier.

Benegas levert CO2-gecompenseerd propaangas in bulk, gastanks of gasflessen, drijfgassen voor de aerosolindustrie, autogas en koudemiddelen. Door onze ruime kennis en ervaring bieden wij iedere klant een passende energieoplossing. Propaan is een flexibele energiebron en is daarom geschikt voor talloze toepassingen. Benegas is onderdeel van het Ierse DCC Energy Limited.

Werken bij Benegas De geschiedenis

LP gas geschiedenis

Geschiedenis van Benegas

Al meer dan 90 jaar actief in Nederland en daarbuiten

We kennen een rijke geschiedenis en hebben door de jaren heen veel veranderingen doorgevoerd. Hoewel Benegas een bekend bedrijf in Putten is, heeft het bedrijf verschillende namen en eigenaren gehad. Het was altijd een gasdepot, maar het productassortiment veranderde uiteraard wel met de tijd mee. Lees verder voor het gehele verhaal.

Lees verder

Onze missie

Het is onze missie de energietransitie in Nederland en België te faciliteren door het bieden van de beste en meest veilige vloeibare gasoplossingen voor energievraagstukken. Hoe wij dat doen lees je hier:

Missie, Visie en Strategie

Werken bij Benegas

Wil jij werken in een innovatief en internationaal groeiend bedrijf dat bijdraagt aan de energietransitie?

Benegas biedt vele mogelijkheden voor ontwikkelingen. We koesteren onze medewerkers en zijn trots op het mooie team wat we hebben. De locatie in Putten is niet alleen bijzonder om te werken, maar is ook heel goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als de auto.

Bij Benegas werk je samen met experts uit verschillende disciplines, ontwikkel je je competenties en vergroot je je probleemoplossend vermogen, met ruimte voor initiatief. Lees wat werken bij Benegas betekent en bekijk de vacatures.

Werken bij Benegas

Stuur direct je vraag in