Waarom zou ik kiezen voor Benegas als leverancier voor mijn koudemiddelen?

Benegas is al tientallen jaren actief in verschillende segmenten in de Nederlandse markt en weet als geen ander hoe de markt te bedienen. Met onze focus op koudemiddelen is dat niet anders. De Nederlandstalige organisatie gevestigd in Putten kan snel schakelen en aan uw verwachtingen voldoen. Leveringsbetrouwbaarheid, veiligheid en communicatie staan daarbij centraal.

Wat we afspreken doen we!

Bezorgd krijgen waar u wilt, wanneer u wilt. Of dat nu bij u op de vestiging is, of bij een project in het land. U kunt vertrouwen op onze logistieke dienstverlening. Voor één cilinder, of een tiental cilinders. Wij leveren volgens afspraak.

Daarbij gaan wij verder dan een ander! We kunnen leveren binnen een bepaald tijdsvenster. Of sturen u automatisch een bericht per email of sms van een verwachte aankomst binnen twee uur. Liever even persoonlijk contact voor een verwachte aankomst? Zelfs dat kan. Bellen we u een uur van tevoren!

Afhalen van cilinders kan natuurlijk ook. Dagelijks op onze locatie in Putten, of volgens afspraak op meer dan 10 locaties verspreid over Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden.