Koop nu een gasfles!

Propaan gasfles kopen. Waar kies ik uit?

Gasflessen kopen kan voor verschillende doeleinden; denk aan de ballonvaart, de lasser maar ook voor de BBQ op de camping. Wij hebben alle beschikbare maten en mogelijkheden van gasflessen. Voor iedere toepassing is een passende oplossing! Lees verder en kom te weten welke gasfles bij je past.

Stalen gasflessen Lichtgewicht gasflessen

Composiet propaan gasfles kopen

Welke gasfles kan ik het beste kopen? Wij helpen je een goede keuze te maken!

De lichtgewicht gasfles is ideaal voor thuis-gebruik of om mee te nemen op vakantie. Hij past makkelijk onder de BBQ, kan worden gebruikt voor het onkruid verwijderen of voor de terrasverwarmer. Daarnaast is het de ideale gasfles om te gebruiken op de camping of om mee te nemen in de caravan of camper. Je kan deze gasfles kopen in de volgende maten: 5, 7.5 en 10 kilogram inhoud.

Het voordeel van Benegas Light is onder andere de gewichtsbesparing.  Voor veel toepassingen is het vervangen van de stalen gasfles een interessante overweging.

Deze gasfles kopen kan bij meer dan 1.250 verkooppunten. Het dichtstbijzijnde verkooppunt is te vinden via de Flessenzoeker.

Gasfles kopen

Composiet propaan gasfles kopen

Stalen propaan gasfles kopen

Welke gasfles kan ik het beste kopen? Wij helpen je een goede keuze te maken!

Een stalen gasfles wordt vaak gebruikt voor bijvoorbeeld de ballonvaart, lassers, dakdekkers, restaurants of vakantieparken. Dus ben je opzoek naar een grote gasfles dan zijn de stalen gasflessen de beste optie. Je kan deze gasfles kopen in de volgende maten: 10.5, 18, 33 en 46.5 kilogram inhoud.

Stalen gasfles kopen

 

Stuur direct je vraag in