Ontdek Alles over Gasflessen in Rotterdam

Ben je in Rotterdam op zoek naar de perfecte gasfles voor jouw behoeften? Hier bij Benegas helpen we je alles te vinden wat je moet weten over het kopen, vullen en gebruiken van gasflessen in de bruisende havenstad.

Alle Benegas verkooppunten in Rotterdam

Toepassingen

Recreatief gebruik

In Rotterdam vind je een breed assortiment gasflessen voor alledaags gebruik: van barbecue gasflessen voor je tuinfeestjes tot handige camping gasflessen voor je kampeeravonturen. Zoek je specifiek een gasfles voor je caravan of camper? Wij hebben de perfecte opties. En voor de koele avonden bieden onze gasflessen voor terrasverwarmers de ideale warmtebron. Ontdek het gemak en de efficiëntie van onze gasflessen in Rotterdam.

Professioneel gebruik

In Rotterdam bieden wij gasflessen aan voor professionals in diverse sectoren, waaronder bouw, horeca, recreatie en landbouw. Onze gasflessen zijn ideaal voor toepassingen zoals heftruckaandrijving, professionele keukens en verwarmingssystemen. Betrouwbaar, efficiënt en veelzijdig, onze gasflessen voldoen aan de specifieke behoeften van elke sector in Rotterdam.

Verschillende soorten gasflessen: Een gasfles voor thuis of op vakantie

Er zijn verschillende soorten gasflessen beschikbaar, afhankelijk van jouw specifieke behoeften. We bespreken de verschillen tussen propaangas en butaangas en de voordelen van navulbare gasflessen. Bovendien gaan we in op specifieke opties voor camping en barbecue gasflessen, zodat je altijd de juiste keuze maakt.

Gasflessen voor Specifieke Toepassingen

Gasflessen zijn er in allerlei soorten en maten, speciaal afgestemd op verschillende toepassingen. Of je nu op zoek bent naar een gasfles voor je camper, caravan, of een terrasverwarmer, we vertellen je waar je op moet letten en wat de beste opties zijn in Rotterdam.

Assortiment in Rotterdam Gasfles Verkooppunten

Voor iedere toepassing de juiste gasfles

Gasfles Verkooppunten

Vind jou dichtstbijzijnde verkooppunt.

Dankzij het uitgebreide netwerk van Benegas verkooppunten kun je altijd in de buurt jouw lege fles omruilen voor een volle. Onze flessen zijn beschikbaar in de meeste bouwmarkten, tuincentra, bekende tankstations en campingzaken. Met de handige Gasfles Verkooppunten Pagina zie je makkelijk waar je de fles kunt inwisselen.

Gasfles Verkooppunten

 

Gasfles vullen in Rotterdam

Als je eenmaal een Benegas gasfles hebt, is het belangrijk om te weten waar je deze kunt vullen of omruilen in Rotterdam. Het vullen van je Benegas of Campingaz gasfles doe je heel simpel door deze gewoon om te ruilen voor een nieuwe. Zonder gedoe met keuringstermijnen. Dit nemen wij voor onze rekening!

Ontdek de handigste locaties en de voordelen van het omruilen van gasflessen. Of het nu gaat om een lege fles inleveren of bijvullen, in Rotterdam vind je diverse opties.

Gasfles Prijzen in Rotterdam

De prijs van gasflessen kan variëren afhankelijk van het type en de grootte. Per gasfles bieden we een overzicht van de adviesprijzen voor diverse soorten gasflessen in Rotterdam en delen handige tips om de beste deals te vinden.

Dit is slechts het begin van je zoektocht naar de perfecte gasfles in Rotterdam. Met deze informatie ben je goed op weg om een geïnformeerde keuze te maken die past bij jouw behoeften en budget.

Deze gasfles vind je in de winkel in Rotterdam

Benegas Light

De nummer 1 kunststof gasfles*, zeer populair bij kampeerders

 • Tot 50% lichter dan stalen flessen met eenzelfde inhoudsmaat.
 • Het duurzame composiet roest niet.
 • Dankzij de transparantie zie je direct hoeveel gas er in de fles zit.
 • Benegas Light is zeer veilig
 • Bevat propaangas en is goed bruikbaar bij elke weersomstandigheid.
 • Universele (DIN-)aansluiting.
 • Beschikbare maten: 5, 7 en 10 kg
 • Statiegeldfles.
 5kg gasfles 7,5 kg gasfles 10 kg gasfles
Leeggewicht 3,8 kg 4,1 kg 5,3 kg
Volgewicht 8,8 kg 11,6 kg 15,3 kg

Meer over Benegas Light

* Benegas is dé grootste verkoper van kunststof gasflessen in Nederland en België

Benegas Comfort Steel

De no-nonsense light steel gasfles, geschikt voor vele toepassingen

 • Lichtgewicht stalen gasfles.
 • De kunststof handgreep maakt de fles makkelijk om te dragen.
 • Bevat propaangas en is goed bruikbaar bij elke weersomstandigheid.
 • Universele (DIN-)aansluiting.
 • Beschikbare maten: 6 kg, 9,5 kg
 • Statiegeldfles.
6 kg gasfles 9,5 kg gasfles
Leeggewicht 4,6 kg 6,3 kg
Volgewicht 10,6 kg 15,8 kg

Meer over Benegas Comfort Steel

Campingaz

Benegas is distributeur van de Campingaz gasflessen in Nederland. De ideale gasfles voor tentkampeerder.

 • Gebruiksvriendelijk en efficiënt voor outdoor activiteiten.
 • Bevat butaangas en is alleen geschikt voor gebruik boven -4°C.
 • Aansluiting Campingaz
 • Beschikbare maten: R901 (400 gr), R904 (1,8 kg), R907 (2,75 kg).
 • Koopfles.

Op zoek naar de 901? Dit model is uit ons assortiment en vervangen door de iets grotere 904. Met de 904 Campingaz gasfles krijg je een inhoud van 1,80 kg en met een gewicht van maar 3 kg is het ideaal voor al je buitenactiviteiten. Je betaalt eenmalig voor de fles inclusief vulling en bij het omruilen betaal je alleen voor de nieuwe vulling. Kies voor gemak en betrouwbaarheid met de 904 Campingaz gasfles voor je volgende avontuur.​

R904 R907
Leeggewicht 3 kg 3,5 kg
Vulling 1,8 kg 2,75 kg
Volgewicht 4,8 kg 6,25 kg

Meer over Campingaz

Veiligheid

Met een Benegas gasfles bent u verzekerd van een veilige gasfles.

Onze gasflessen worden gecontroleerd op lekkage, zorgvuldig gevuld en verzegeld met een Benegas logo. Omdat gas een brandbare energiebron is, is het belangrijk dat je veilig met je gasfles omgaat. Wil je weten hoe je je gasfles het beste kunt opbergen of waarom je deze niet bij een LPG tankstation mag vullen? Ga dan naar de pagina over veiligheid.

Meer over veiligheid

veiligheid