Altijd warm met telemetrie

Blijf lekker binnen zitten in comfortabele warmte, want je hoeft de inhoud van de gastank niet zelf te controleren.

Met de innovatieve techniek van telemetrie van Benegas heb je geen omkijken meer naar de inhoud van je propaantank. Je tank wordt zelfs automatisch beleverd en gevuld als je voor het Winter Warm Garantie pakket kiest. Dit houdt in dat wij vanzelf bij je komen om de tank te vullen en dat je niet meer zelf hoeft te bestellen. Altijd verzekerd van een warm huis! Het Winter Warm Garantie pakket is het meest ontzorgende pakket, omdat je niets meer zelf hoeft te doen. Daarnaast hebben we ook nog andere pakketten. Benieuwd welke dat zijn? Klik dan op onderstaande knop!

Bekijk hoe het werktBenegas pakketten

Telemetrie thuis

Hoe werkt telemetrie?

Telemetrie maakt je leven makkelijker!

Bij telemetrie wordt er een ontvanger gemonteerd op de tank. Deze leest iedere dag of week (afhankelijk van het systeem) de tankinhoud af. Dit wordt vervolgens via een SMS verstuurd naar de logistieke afdeling van Benegas. Op deze manier kunnen wij goed inschatten wanneer je weer propaangas nodig hebt. Hierdoor ontzorgen wij je volledig en zit je nooit meer met een lege tank.

Heb je nog geen telemetrie? Neem dan contact met ons op om het te installeren!

Contact

Benegas Pakketten

Een passend pakket voor iedere wens.

Bij Benegas hebben we 3 pakketten. Het meest complete pakket is Winter Warm Garantie, hierbij hoef je je niet meer druk te maken om je gastank. Liever zelf de touwtjes in handen? Kies dan voor Zelf Actief. Meer weten over alle pakketten? Klik dan op onderstaande knop.

Benegas Pakketten

Gaspit
Telemetrie Desktop NL
Telemetrie Mobiel NL

Stuur nu jouw vraag!