Altijd warm met telemetrie

Blijf lekker binnen zitten in comfortabele warmte, want je hoeft de gasinhoud van de tank niet zelf te controleren. Met de innovatieve techniek van telemetrie van Benegas heb je geen omkijken meer naar de inhoud van je propaantank. Je tank wordt zelfs automatisch beleverd en gevuld als je de optie voor het Winter Warm Garantie pakket neemt. Dit houdt in dat wij vanzelf bij je komen om de tank te vullen en dat je niet meer zelf hoeft te bestellen. Altijd verzekerd van een warm huis!

 

Bekijk hieronder hoe het werkt.

Telemetrie thuis

Hoe werkt telemetrie?

Telemetrie maakt je leven makkelijker!

Bij telemetrie wordt er een ontvanger gemonteerd op de tank. Deze leest iedere dag of week (afhankelijk van het systeem) de tankinhoud af. Dit wordt vervolgens via een SMS verstuurd naar de logistieke afdeling van Benegas. Op deze manier kunnen wij goed inschatten wanneer je weer propaangas nodig hebt. Hierdoor ontzorgen wij je volledig en zit je nooit meer met een lege tank.

Heb je nog geen telemetrie? Neem dan contact met ons op om het te installeren!

Contact

Telemetrie Desktop NL
Telemetrie Mobiel NL

Stuur nu jou vraag!

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.