Altijd warm met Telemetrie

Blijf lekker binnen zitten in de comfortabele warmte, want je hoeft de gasinhoud van de tank niet zelf te controleren. Met het innovatie van telemetrie door Benegas heb je geen omkijken meer naar de inhoud van je propaantank. Je tank wordt zelfs automatisch beleverd als je het optie voor het Winter Warm Garantie pakket neemt. Dit houdt in dat wij vanzelf bij je komen om de tank te vullen en dat je niet meer zelf hoeft te bestellen. Altijd verzekerd van een warm huis!

 

Bekijk hieronder hoe het werkt.

Telemetrie thuis

Hoe werkt telemetrie?

Telemetrie maakt je leven makkelijker!

Bij telemetrie wordt er een ontvanger gemonteerd op de tank. Deze leest iedere dag of week (afhankelijk van het systeem) de tankinhoud af. Dit wordt vervolgens via een SMS service verstuurd naar de ons (Benegas). Hierdoor kunnen wij goed inschatten wanneer je weer propaangas nodig hebt. Hierdoor kom je dus nooit meer zonder te zitten en kan je genieten van je vrije tijd.

Heb je nog geen telemetrie? Neem dan contact met ons op om het te installeren!

Contact

Telemetrie Desktop NL
Telemetrie Mobiel NL

Stuur nu jou vraag!

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC Putten
  • KvK: 08024005

Onze nieuwbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.