Meer weten over

Hier vindt u alle veelgestelde vragen over de koudemiddelen van Benegas.

Al meer dan 90 jaar is Benegas de betrouwbare en toonaangevende leverancier van propaan. En Benegas levert nu ook koudemiddelen! Dankzij ons brede assortiment kunnen wij iedere vraag aan. Van kleinschalig tot grootverbruik, ook voor uw specialisme komen wij graag tot een mooie oplossing. Wij geloven in maatwerk als meerwaarde!

Staat uw vraag er niet bij? Stel uw vraag via ons contactformulier of bel ons via telefoonnummer 0341-723350.

Cilinder koudemiddelen Benegas

Over onze producten

Welke koudemiddelen levert Benegas?

Wilt u koudemiddelen bestellen? We leveren een breed assortiment aan koudemiddelen. Bekijk welke koudemiddelen standaard op voorraad zijn en download de informatiebladen. Dit assortiment wordt verder uitgebreid. Daarnaast leveren we op afspraak ook andere, vaak nieuwere, lage GWP koudemiddelen.

Producten

Waarom staat er TEGA op de koudemiddelen cilinders?

TEGA is een zusterbedrijf van Benegas en, net als Benegas, onderdeel van de Ierse firma DCC plc. TEGA is al tientallen jaren actief in de internationale distributie van koudemiddelen. Voor de levering van koudemiddelen in Nederland maakt Benegas derhalve gebruik van cilinders van TEGA.

Kan ik ook technische gassen geleverd krijgen?

Nee, met uitzondering van stikstof. Voor de levering van andere technische gassen (bijvoorbeeld zuurstof, acetyleen, helium, formeergas, argon of verschillende lasmengsels) zullen wij u een passende aanbieding doen via één van onze lokale partners. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Levert Benegas ook geregenereerde koudemiddelen?

Jazeker, ook de levering van geregenereerde koudemiddelen behoort tot onze mogelijkheden. We horen graag van u waar u specifiek naar op zoek bent. Op basis daarvan zullen we een passend voorstel doen.

Kan ik al recycling cilinders bestellen?

Nee, dat is op dit moment nog niet mogelijk. We zijn onze recycling activiteiten aan het voorbereiden en informeren u graag wanneer onze recycling cilinders te bestellen zijn.

Service

Hoe kan ik koudemiddelen bestellen bij Benegas?

Als klant van Benegas kunt u eenvoudig bestellen via telefoon nr. +31 (0)341 723 350. Bestellingen die niet persé de volgende dag uitgeleverd hoeven te worden, kunt u per mail aan koudemiddelen@benegas.com sturen. Bent u nog geen klant van Benegas voor koudemiddelen, neem dan contact met ons op.

Waarom zou ik kiezen voor Benegas?

Benegas is al tientallen jaren actief in verschillende segmenten in de Nederlandse markt en weet als geen ander hoe de markt te bedienen. Met onze focus op koudemiddelen is dat niet anders. Door middel van onze Nederlandstalige organisatie gevestigd in Putten, kunnen wij snel schakelen en aan uw verwachtingen voldoen. Leveringsbetrouwbaarheid, veiligheid en communicatie staan daarbij centraal.

Waar kan ik Benegas koudemiddelen geleverd krijgen?

We leveren koudemiddelen in heel Nederland. Dat kan direct naar uw vestiging of een projectlocatie.

Wanneer kan ik koudemiddelen geleverd krijgen?

Bij het plaatsen van een bestelling kunt u aangeven wanneer u geleverd wilt krijgen. Bestellingen kunnen via ons reguliere proces de volgende werkdag worden uitgeleverd. Diverse andere leveringsafspraken behoren tot onze mogelijkheden. Neem contact met ons op om dit onderling af te stemmen.

Kan ik ook Benegas koudemiddelen afhalen?

Jazeker, koudemiddelen kunnen ook worden afgehaald. Zonder afspraak kan dat op werkdagen op onze locatie in Putten. Op afspraak kan dat op meer dan 10 locaties in Nederland. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Winkel koudemiddelen

Financieel

Hoe kan ik klant worden van Benegas?

Klant worden van Benegas is eenvoudig. Neem contact met ons op en geef aan welke koudemiddelen u geleverd wilt krijgen. Wij noteren uw gegevens en doen u een passend voorstel. Na uw akkoord stemmen we de eerste levering af en start onze samenwerking. We horen graag van u!

Moet ik een contract tekenen als ik koudemiddelen wil kopen?

Nee, dat is niet noodzakelijk. Natuurlijk biedt een contract veel zekerheid aan afnemer en leverancier, maar het staat u vrij om koudemiddelen van ons te betrekken zonder contractuele afspraken.

Op welke manier zal ik mijn factuur ontvangen?

Benegas factureert standaard digitaal. Dat betekent dat u onze factuur per email zal ontvangen. Mocht u, om welke reden dan ook, onze facturen per post willen ontvangen, dan kunnen we daar afspraken over maken. Neem in dat geval contact met ons op.

Kan ik een factuur in een andere taal krijgen?

Jazeker, facturen kunnen in een aantal andere talen worden verkregen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stuur direct uw vraag in