Recreatie Vakbeurs Hardenberg

De 19e editie van de Recreatie Vakbeurs kan dit jaar eindelijk doorgaan. Komt u ons bezoeken op de beurs?

De recreatiebranche groeit sterk maar is tegelijkertijd continu in beweging. Wat vandaag hot en trending is, kan morgen alweer uit zijn. Deze vakbeurs is hét moment om te ontdekken wat de sector te bieden heeft. Benegas staat al jaren op deze beurs en dit jaar kunnen wij eindelijk weer bestaande en nieuwe klanten verwelkomen.

Benegas en de recreatiesector

Voor veel recreatieondernemers is Benegas een bekende leverancier van propaangas. Veel campings, zwembaden, chaletparken en sportverenigingen zijn niet aangesloten op het aardgasnetwerk. Een gastank met propaan is dan een eenvoudige, schone en efficiënte oplossing.

Benegas levert maatwerk en voor elke behoefte is er dus een geschikte oplossing. Zo is in sommige situaties extra verdamping van de gastank nodig om alle gebruikers van voldoende gas te voorzien. Om verdampingsproblemen te voorkomen kunnen wij dan een tracing of verdamper plaatsen. Tevens kunnen we adviseren over de aanleg van een gasleidingnet, waarbij elk chalet een eigen meter heeft.

Een duurzame energiebron

Wist u al dat propaangas een duurzame keuze is? Propaangas is een afgeleid product van aardgas of -olie. Bovendien produceert de verbranding van gasvormige brandstoffen, zoals propaan, minder CO2 en zwavel dan de verbranding van bijvoorbeeld olie of hout en bijna geen fijnstof. Propaangas is als brandstof daarnaast goed te combineren met een hybride warmtepomp. Kortom, een prima brandstof voor de energietransitie.

Het is helaas nog niet mogelijk om op grote schaal bio-propaangas te leveren. Zelfs als alle energiebesparende maatregelen genomen zijn, blijft de uitstoot van broeikasgassen zoals CO2 onvermijdelijk, ook bij het gebruik van propaangas. Daarom compenseert Benegas alle CO2 voor het verkochte propaangas. Klanten kunnen jaarlijks bij ons een certificaat aanvragen. Met dit certificaat kunt u aantonen dat het door u gebruikte propaan gecompenseerd is.

Meer over duurzaamheid

Praktische informatie over de Recreatie Vakbeurs 2021

Benegas is te vinden in hal 3 op standnummer 333.

De beurs vind plaats op 16, 17 en 18 november 2021, hou dus een plek vrij in uw agenda! De beurs is elke dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Het adres is: Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg.

Meer informatie over de beurs: Recreatie Vakbeurs

Komt u ook? Bestel uw gratis ticket via deze link. We zien u graag in onze stand.

E-ticket bestellen!