Recreatie Vakbeurs Hardenberg

De 20e editie van de Recreatie Vakbeurs is op 15,16 en 17 november in Hardenberg. Komt u ons bezoeken op de beurs?

De recreatiebranche groeit sterk, maar is tegelijkertijd continu in beweging. Wat vandaag hot en trending is, kan morgen alweer uit zijn. Deze vakbeurs is hét moment om te ontdekken wat de sector te bieden heeft. Benegas staat al jaren op deze beurs en dit jaar kunnen wij eindelijk weer bestaande en nieuwe klanten verwelkomen!

Benegas en de recreatiesector

Voor veel recreatieondernemers is Benegas een bekende leverancier van propaangas. Veel campings, zwembaden, chaletparken en sportverenigingen zijn niet aangesloten op het aardgasnetwerk. Een gastank met propaan is dan een eenvoudige, schone en efficiënte oplossing. Wij bij Benegas hebben voor elke gelegenheid een tank op maat dankzij ons brede assortiment kunnen wij iedere vraag aan. Van kleinschalig thuisgebruik tot veeleisende drooginstallatie, ook voor uw vraag komen wij graag tot een mooie oplossing. Het is ook mogelijk zelf de inhoud van je tank in de gaten te houden. De eerste optie is gewoon op de tank zelf bij de meter kijken. Wil je liever lekker warm binnen blijven? Log dan in op MijnBenegas en check je tank stand op je laptop, tablet of telefoon!

Benegas levert maatwerk en voor elke behoefte is er dus een geschikte oplossing.  Tevens kunnen we adviseren over de aanleg van een gasleidingnet, waarbij elk chalet een eigen meter heeft.

 

 

Praktische informatie over de Recreatie Vakbeurs 2021

Benegas is te vinden in hal 2 op standnummer 227

De beurs vind plaats op 15, 16 en 17 november 2021, hou dus een plek vrij in uw agenda! De beurs is elke dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Het adres is: Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg.

Meer informatie over de beurs: Recreatie Vakbeurs

Komt u ook? Bestel uw gratis ticket via deze link. We zien u graag in onze stand.

E-ticket bestellen!