Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Kom ons bezoeken op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg?!

De 16e editie van dé vakbeurs voor verblijfsrecreatie vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 30 november. Benegas is ook dit jaar aanwezig als exposant op deze beurs, ditmaal met een internationaal karakter. Misschien heb je het al gehoord maar dit is de enige beurs met een recreatie titel in de Benelux.

Deze vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting van vakantiewoningen met als specialisatie verblijfsrecreatie. Dit is dus de ideale beurs voor de verblijfsrecreatie!

Recreatie Vakbeurs heeft één belangrijk doel:

Jou inspireren en adviseren voor het creëren van een unieke beleving.

Tijdens de beurs worden de hallen omgetoverd in échte belevingspleinen. Er zijn 7 hallen met een eigen thema. Deze hallen staan in het teken van kennisdeling, beleving, innovaties, adviezen en demonstraties op het gebied van trends en ontwikkelingen voor de recreatie sector.

Happy camping

De vakanties zijn voorbij, maar tijdens Happy Camping waan je je weer even in vakantiesferen. In samenwerking met Design Studio van Ginneken wordt dit een beurshal die u doet denken aan een camping of vrijetijd-wonderland.

Spelen en bewegen | Happy beach

Een tweede grote trekpleister van de Recreatie Vakbeurs is het themaplein ‘Spelen en Bewegen’. Dit is een live speeltuin waarin je als bezoeker geïnspireerd wordt door de verschillende speeltoestellen en attracties in een ‘Happy Beach’ entourage.

Zwembadhal

In samenwerking met belevingsarchitect Stan de Haas wordt deze hal omgetoverd in een hal waar je alles vindt met betrekking tot zwembaden.

Ronde tafel gesprekken

Succes betekent samenwerken! Dat geldt natuurlijk ook voor jou als campinghouder of eigenaar van een recreatiepark.

Toegankelijkheidsplein

Veel ondernemers willen de toegankelijkheid van hun verblijfsaccommodatie(s) of vakantiepark verbeteren, maar weten niet goed hoe. Is het nodig om te verbouwen of zijn kleine aanpassingen voldoende? Welke voorzieningen zijn er te koop en wat kost het? Daarom richt de Recreatievakbeurs Hardenberg dit jaar het zogeheten Toegankelijkheidsplein in.

Mobiliteitsparcours

Hier vindt je een spectaculair testparcours voor elektrische voertuigen en machinerie. Vergeet hier dus niet langs te lopen!

Openingstijden

Dinsdag 28 november 2017 12.00 – 20.00 uur    |    Woensdag 29 november 2017 12.00 – 20.00 uur    |    Donderdag 30 november 2017 12.00 – 20.00 uur

Kom je ook? Bestel dan nu online je ticket!

E-ticket bestellen!