SVR leden & Benegas

Iedereen wil graag bij de boer kamperen of logeren zonder toeters en bellen!

Daarom helpen wij je graag om het iedereen naar hun zin te maken. Wij bieden verschillende oplossing met betrekking tot propaangas in tanks en flessen.

Onze mogelijkhedenContact

camping Benegas

Losse flessen

Werk je momenteel met losse gasflessen om de douche- en toiletfaciliteiten te voorzien van warm water? Of zijn er vaste gasten die ieder jaar terugkomen en losse gasflessen gebruiken? Dan komen wij graag kijken wat de mogelijkheden zijn op jouw terrein. Benegas ontzorgt haar klanten graag. Jou dus ook! Met een kleine gastank van Benegas hoef je je niet meer druk te maken over het heen en weer slepen met zware flessen. Met een gastank hoef je je nooit meer zorgen maken over de inhoud van de gasflessen, want je hebt altijd een vaste levering van gas en daardoor geen uitval van de douche-en toiletfaciliteiten als het gas op is. Door het plaatsen van een kleine gastank is er altijd voldoende gas aanwezig. Zodra er minder dan circa 30% tankinhoud is, kunnen wij de tank al voor je bijvullen! Op deze manier kun je alle aandacht vestigen op het bedrijf en de gasten op de boerderij.

Vragen? Stel ze direct!

Heb je al een tank?

Als je al een tank hebt, kunnen we jou natuurlijk ook helpen. Aangesloten boerderijen bij SVR krijgen altijd een extra korting. Dit is voor iedereen natuurlijk anders, omdat dit afhankelijk is van de hoeveel gas die je gebruikt en hoe vaak je leveringen nodig hebt! Dus ook als je al een tank hebt, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Zij sturen vervolgens een vertegenwoordiger langs die alles met je inventariseert.

Vragen? Stel ze direct!

Gastank Benegas

Contact