Landelijke adviesprijs LPG, per liter inclusief BTW

De huidige LP Autogas prijs is: €0.959
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 , 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Service volgens LP Autogas

Onze jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat LP Autogas de wensen en mogelijkheden voor tankstationhouders volledig kent. Wij hebben alle kennis in huis om te adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes rondom LPG. Uiteraard zijn er veel uiteenlopende mogelijkheden, maar de basis voor LP Autogas is altijd een hoog service level. Wij maken ons sterk voor het verbeteren van tankstations en een zo vriendelijk mogelijke LPG-prijs. Echter, veiligheid staat bij ons altijd voorop.

Tankstationhouders Consumenten

Autogas

Voor tankstationhouders

Wij zijn uiteraard altijd geïnteresseerd in het uitbreiden van ons LP Autogasnetwerk. Voor een succesvolle samenwerking kent de autogasmarkt een aantal kritieke succesfactoren. Deze houden onder meer verband met veiligheid en de daarmee gemoeide investeringen, maar ook het servicelevel van de stationhouders richting de klant is van groot belang. Voor deze vraagstukken hebben wij veel oplossingen en ideeën. Neem daarvoor gerust contact met ons op. LP Autogas staat voor je klaar met technische service en commerciële ondersteuning!

Contact

Voor consumenten

Het is voor veel weggebruikers zeker interessant om een autogas-installatie in te laten bouwen of een auto te kopen die al op gas rijdt. Er komen bovendien steeds meer auto´s op de markt die vanaf de tekentafel voor autogas zijn ontwikkeld. Voor een ombouwinstallatie in een bestaande auto kan je je investering al snel terugverdienen.
Het rijden op autogas is goed voor de portemonnee en ook voor het milieu is autogas een betere keuze. Autogas is ten opzichte van diesel en benzine het minst milieubelastend, omdat het een lagere emissie heeft volgens het uitgebreide Europese Emissie Test Programma.

Kijk voor meer informatie over rijden op autogas ook op de website van Platform Autogas!

Spring day

Stuur direct je vraag in

Contactgegevens

  • Benegas
  • Zuiderzeestraatweg 1
  • 3882 NC │ Putten
  • KvK: 08024005